laikagumman

Direktlänk till inlägg 18 september 2013

Massor utav regn

Av Laika - 18 september 2013 19:26

Det bara regnar och regnar och mer ska det komma. Jag gör rätt i att bädda in mig i mattes och husses täcken på morgonen när de klivit upp, och så har de mage och tro att jag har lust att följa med ut på morgonrundan. Tss, de kan väl gå den själva. Jag sover så bra bland varma täcken, under tak, utan blåst och allt det där hemska regnandet. Inte en endaste regnkappa i världen skulle få mig att vilja gå ut just nu.


Till min stora glädje slutade det att låta där ute, det måste ju betyda att det inte regnar mer. Därför tyckte jag att vi kunde gå ut vilket vi också gjorde. Jag passade på att både busa och springa av mig, fick till och med välja promenadväg själv. Det blev ändå ingen jättelång runda för jag känner lukten av regn och måste ha ett säkert avstånd att hinna hem om himlen skulle öppna sig.


Ja, inte har jag egentligen så mycket att blogga om nu när jag bara söker skydd från regnet. Sova är en bra sysselsättning vid tillfällen som dessa, se till att bli kammad och klappad är också bra. Kanske att jag springer och tar fram en leksak eller två... men det får vänta ett tag till.


Hoppas det inte regnar på er!

 
 
Kasper

Kasper

18 september 2013 20:25

Fattar inte heller varför dom, tvåbeningarna alltså, inte kan gå ut själva, om dom nu gillar regn. Och låta oss sova i fred.
Hos mig regnade det massor i går, men inte alls idag.
Ser himla skönt ut, när du borrar ner dig så där. Tycker att det är VÄLDIGT viktigt att blogga om, att du sover så där skönt! ;) Tillhör definitivt livets väsentligheter.

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

18 september 2013 20:34

Bra sagt Kasper :) Då kan jag säga till matte att det inte alls är tråkvarning på min blogg som hon först tyckte när jag talade om för henne hur mitt inlägg skulle lyda idag :)

 
Melody

Melody

18 september 2013 20:26

Tyvärr, söta Laika, har det regnat här också hela dagen! Jag sprang och gömde mig under köksbordet när husse tog på sig jackan, men han drog ut mig och sa att det inte fanns något att välja på! Regnar gör det fortfarande, men nu har jag varit med matte och plockat hallon! Supergott!
Jag hoppas att både du och jag får sol i morgon!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

18 september 2013 20:32

Åh, usch vad det är synd om oss idag. Hoppas verkligen på bättre väder för oss båda imorgon :)

 
Aamor

Aamor

18 september 2013 21:26

Varför gå ut i regnet om man nu inte själv måste? Tyckte du gjorde rätt i att stanna där som var varmt och skönt.
Har regnat lite då och då här men då har jag varit inne, matte ville inte ens sitta ute trots torrvädet för bänken var blöt, hmpf!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

18 september 2013 21:40

Nej men precis, lika bäst att bara vara inne. Jag kan förstå att din matte inte vill bli blöt om baken, inte ens jag vill det, hihi

 
Kim

Kim

19 september 2013 14:00

Ha, ha, vilken skön pose. En sån bild!
Men det där med regn stör inte mig, regnväder eller blåsväder, strunt samma, huvudsaken är att det är väder.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

19 september 2013 21:06

Vilken modig hund du är :) Fast vallar man får är man nog precis så modig :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards