laikagumman

Direktlänk till inlägg 25 september 2013

Resa

Av Laika - 25 september 2013 19:24

Imorse när vi gick ut försökte matte få mig att göra nummer ett och två men det enda jag ville var att gräsrulla. Så det fick vara så. Vi gick till bilen.

Kan ni skymta lite packning bakom mig? Det är alldeles riktigt för jag ska ut och fara.


Matte körde mig till centralstationen tillsammans med husse och sedan sa matte hej då till oss. Jag och husse gick ner till tåget och satte oss tillrätta för att påbörja vår resa ner till Helsingborg. Väl på tåget visade det sig att jag kanske visst hade behövt göra nummer två på morgonen för nu fick husse dofta på vad jag åt igår, många gånger, hihi.


Mitt emot oss satte sig en dam med en liten sötnos som sällskap, en Shih Tzu tik. Jag försökte prata lite med henne men hon var ganska tystlåten av sig så jag tappade intresset ganska fort. Hon ville bara ligga på sätet bredvid sin matte, inte ett dugg intresserad av en upptäcktsfärd på tåget.

 


Jag la mig på bordet istället och tittade ut genom fönstret, pratade lite med husse och sa att jag nog kommer göra nummer två när vi kommer ner till Helsingborg. Det tyckte han lät som en bra idé.


Matte, hon går där hemma och saknar oss. Hon skulle ut och slänga soporna och var nästan på väg att ropa på mig, så att jag skulle följa med...men jag var ju inte där. Sedan ville hon ta ett varmt bad för hon kände sig frusen, men så tänkte hon att det får hon göra lite senare, när vi varit ute på kvällsrundan... men jag är ju inte hemma. Vilken tur att hon ska jobba så att hon inte blir helt tokig där hemma. Tur för henne också att vi inte ska vara borta så länge, och tur för oss med för matte är så lättsaknad.



 
 
Melody

Melody

25 september 2013 20:56

Men Laika är du i Helsingborg! Nu vill jag också åka dit och spana efter dig!
Det är en stad jag gillar att åka till på sommaren för då får jag sitta med matte på
Fahlmans uteservering och äta världens godaste wienerbröd! Ta med dig husse dit på en fika! Men nog är det väl lite synd om matte som får vara hemma själv!
Jag skickar en puss både till henne och dig!
Din Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

25 september 2013 22:33

Mmm, Fahlmans är ett bra fikaställe det :D Husse är från Helsingborg och då och då blir det en resa ner :)

 
Aamor

Aamor

25 september 2013 22:03

Vad spännande med en tågresa ner till Skåne.
Som matte kommer att sakna er när ni inte är hemma.
Shih Tzun tyckte kanske att du "luftade" lite mycket, hihi så det var därför hon inte var intresserad. Själv hade jag inte brytt mig det minsta för jag hade snackat med dig ändå!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

25 september 2013 22:31

Ja, hon kanske inte gillade det jag åt till middag igår ;)

 
Frasse

Frasse

25 september 2013 23:03

Vilken trevlig tågtripp det blev :-) Synd att din pälsklädda medresenär inte var så social, men du hade ju husse att prata med - om allehanda intressanta ting, hihi... :-)
Hoppas ni får det riktigt mysigt i Helsingborg - och att matte inte längtar ihjäl sig efter dig medan du är borta... <3
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

26 september 2013 19:43

Helsingborg är ju en sådan kanonstad så där har man det alltid gott :) Matte hon längtar massor och är helt ensammen, tror inte alls att hon njuter en endaste sekund av att vara ensam. Men jag ska ta hand om henne när vi kommer hem igen :)

 
Kasper

Kasper

25 september 2013 23:09

Stackars, stackars matte!!! Så ödsligt hon plötsligt har det...
Oh så du måste gosa och kompensera, när du kommer hem igen!

Fast det låter väldigt spännande med tåg, det måste jag erkänna. Jag har ju faktiskt aldrig åkt i något annat än bil. Roligt att du berättar lite hur det är med tåg. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

26 september 2013 19:42

På tåg förstår du Kasper, så finns det så många människor och helst får ingen passera utan att ha hälsat på mig. Skulle dom mot förmodan göra det kan jag gnälla lite ynkligt för att de ska se mig :) Men egna bilen är nog ändå bäst :D

 
Ludde

Ludde

25 september 2013 23:12

Wow! Vilken resa! Jag tror att den där kupékompisen blev så impad av dina dofter så hon inte vågade säga ett knyst. Hoppas du och hussen får trevligt i Helsingborg... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

26 september 2013 19:40

Ja, så är det nog Ludde :D Jag leker och har jätteroligt med min kompis Penny som bor i Helsingborg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards