laikagumman

Direktlänk till inlägg 5 januari 2015

God fortsättning!

Av Laika - 5 januari 2015 20:50

Januari och ett nytt år! Det går undan.

Nyårsafton var för mig lika spännande som alla andra år. Jag ville ut flera gånger för att hålla koll på vad som hände där. Det finns alltid så många att säga hej till ute på en nyårsafton, och inte kan jag väl missa en sådan chans till uppmärksamhet. Dessutom gillar jag att vara med när det skjuts raketer. Nyfiken i en strut är mitt mellannamn. Däremot stod vi på balkongen i år och tittade på det hela. Matte tyckte att det small så fruktansvärt mycket i år och då kändes balkongen som ett tryggt val.


Vips så var det fredag och då fick jag åka bilen för att hämta upp min bästa Elise-kompis. Hon hade önskat att få sova över hos oss och det ville vi så gärna. Hon valde tacos till middag. Till lördagens middag valde hon pannkakor. Hur bra är hon inte egentligen :) Inte nog med roligt sällskap, min mage var belåten hela helgen också.


Här kramas vi lite.

Just ja, jag måste berätta något nästan lite läskigt... Jag trodde ett tag att jag var den enda vovven kvar på jorden, eller i alla fall här i mitt område. Inte en enda gång sedan dagen efter nyårsafton har jag sprungit på en hund. Det spelade ingen roll hur vi gick för där fanns ingen att säga hej till. Jag blev nästan lite spattig, jag liksom började söka av området när jag kom ut. Inte kan man väl leva utan att få säga hej till en annan vovve eller få leka av sig lite. Men så idag hände det. Äntligen! En hund, en till och en tredje. Det blev många möten och en del lek också. Nu är vi nog alla glada och nöjda, speciellt när det bjuds på lite fler lediga dagar dessutom. Matte pratar en massa strunt om att kanske klippa mig lite, men det tror jag nog inte på. Inte om jag får bestämma, hihi.


Massa nospussar! 

 
 
Aamor

Aamor

5 januari 2015 22:12

Du får se till så din bästa kel och matkompis kommer ofta på besök, hihi! Det är så kul med små på besök.
Vilken tur alltså att du sprang på hundar idag för annars hade det ju blivit trist. Du hade fått komma ner till mig annars för här är det massor av hundar, ibland rent för många ;-)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

5 januari 2015 22:34

Ja du träffar ju på både katter och vovvar hela tiden :D Det bor en del i mitt område med, framför allt hundar men vart de befunnit sig de senaste dagarna har jag inte hunnit fråga dom än :)

 
Melody

Melody

5 januari 2015 23:11

Sådana där små söta tjejkompisar är bland de bästa kompisar en liten hund kan ha! Själv har jag en Amanda som kommer ibland och hon vet precis hur en liten hund vill bli klappad. Däremot har jag inte fått några hundkompisar här i Trelleborg, alla hundar vi träffat hitintills har varit trista och skällt elakt på mig.
Inte lätt vara nyinflyttad!
Önskar dig och de dina en fin fortsättning på året.
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

6 januari 2015 15:03

Nej men fy, hur kan man skälla på söta dig? Jag tror ändå att du snart hittar en bra kompis att leka lite med :) Ja, en söt Amanda har du ju redan. Visst är dom fantastiska att ha :D Elise både kammar och klappar mig helt perfekt :)

 
Ludde

Ludde

5 januari 2015 23:36

Va härligt att få en Elise-kompis ett tag och att ni gillar samma mat! Det låter helt perfekt. Man undrar ju vart alla dina hundkompisar tog vägen men dom kanske inte tålde nyårsraketerna lika bra som du... Kramis och God Fortsättning på det nya året!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

6 januari 2015 14:59

Jag har ju mina colliekompisar och de brukar åka till landet vid nyår för där låter det inget, så där kan de få lugn och ro. Men det var ju inte bara dom som saknades. Om alla höll sig undan fyrverkerierna så hoppas jag att alla återhämtat sig och att jag kan få leka och hälsa på alla igen :)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

6 januari 2015 12:02

Du är väl ända galet orädd när det gäller otäcka fyrverkerier och smällare! Är väl inte nåt konstigt att du inte träffade på några andra vovvar - de låg väl inne och darrade av skräck efter nyårsnatten. Det tar några dygn innan man rättar till sig igen efter "krigsutbrott". Men så söta ni är tillsammans du och din kompis Elise. Tror jag det att ni hade en good helg!

Fortsatt gott 2015 önskar
BELLA med matte

http://Bellas dogblogg

Laika

6 januari 2015 14:55

Vi tycker att det egentligen är onödigt att det smälls. Klart att det är fint, ja de som är påkostade men många låter mer än de är fina. Tänk om man lade pengarna på annat istället, och så slapp alla som är rädda ha efterdyningar så länge.

 
Kim

Kim

7 januari 2015 06:49

Neeeej, huvaligen! Inte gå ut på Nyårsnatten, det är ju läskigt! I så fall får du följa med och hålla tass.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

7 januari 2015 13:17

Det var matte som inte ville vara ute vid 12-slaget. Jag tycker det är spännande att få vara med ute, men nu blev det balkongen och det dög ju faktiskt precis lika bra :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards