laikagumman

Alla inlägg den 25 januari 2015

Av Laika - 25 januari 2015 18:45

Måndag eller lördag? Eller rent av söndag? Här bloggar vi för glatta livet om att det är måndag, men att det känns som en typisk lördag med både sovmorgon, skogspromenader, extra gottig middag och dessutom en mycket trevlig överraskning till mig från husse. Jo, nog kändes det allt som en lördag idag...fast det är måndag. MEN, så kom matte på sig och sa att det ju inte alls är måndag idag utan bara söndag faktiskt. Vi har en tredagars-helg framför oss och nog har vi fler dagar kvar att njuta av än vad vi trodde från början.


Så, efter lite korrigering i bloggen kan jag nu återgå till att visa er en bild från vår söndagsprommis i skogen. Jag valde stigen som vi skulle gå på.

När vi kom in slappade jag och matte medan husse åkte för att handla lite. När han kom hem ropade han på mig och kolla in vilken överraskning jag fick:


Na na na na na na, jag har ett märgben, det har inte du matte...

 

Nej, jag bara skojade matte. Jag kan dela den med dig, om du vill...

Matte tackade för omtanken men hon ville inte smaka, så jag tog för mig medan matte kokade te till sig själv och husse. De åt varsin semla, och kan ni tänka att jag var så nöjd med mitt märgben att jag inte ens bad om att få locket på semlan.

 

Det är inte alla måndagar som är som lördagar, fast det nu i själva verket visade sig vara söndag, hihi. Kvällsmaten har jag blivit lovad en laxrätt. Hoppas det i alla fall stämmer så det inte blir ännu mer förvirring idag.


Lördags eller måndags... nej, utan söndagsnospussar till er!

   


Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards