laikagumman

Direktlänk till inlägg 25 januari 2015

Måndag eller lördag?

Av Laika - 25 januari 2015 18:45

Måndag eller lördag? Eller rent av söndag? Här bloggar vi för glatta livet om att det är måndag, men att det känns som en typisk lördag med både sovmorgon, skogspromenader, extra gottig middag och dessutom en mycket trevlig överraskning till mig från husse. Jo, nog kändes det allt som en lördag idag...fast det är måndag. MEN, så kom matte på sig och sa att det ju inte alls är måndag idag utan bara söndag faktiskt. Vi har en tredagars-helg framför oss och nog har vi fler dagar kvar att njuta av än vad vi trodde från början.


Så, efter lite korrigering i bloggen kan jag nu återgå till att visa er en bild från vår söndagsprommis i skogen. Jag valde stigen som vi skulle gå på.

När vi kom in slappade jag och matte medan husse åkte för att handla lite. När han kom hem ropade han på mig och kolla in vilken överraskning jag fick:


Na na na na na na, jag har ett märgben, det har inte du matte...

 

Nej, jag bara skojade matte. Jag kan dela den med dig, om du vill...

Matte tackade för omtanken men hon ville inte smaka, så jag tog för mig medan matte kokade te till sig själv och husse. De åt varsin semla, och kan ni tänka att jag var så nöjd med mitt märgben att jag inte ens bad om att få locket på semlan.

 

Det är inte alla måndagar som är som lördagar, fast det nu i själva verket visade sig vara söndag, hihi. Kvällsmaten har jag blivit lovad en laxrätt. Hoppas det i alla fall stämmer så det inte blir ännu mer förvirring idag.


Lördags eller måndags... nej, utan söndagsnospussar till er!

   


 
 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

25 januari 2015 19:07

Ja, så konstigt det kan bli ibland när man är ledig i flera dagar ;-)
Ni hade en härlig promenad. Du är jättesöt som lipar åt matte, men på nästa bild syns att du ångrade dig, sötnos! Fast vi förstår att matte inte ille smaka på ditt märgben...(Bläää för oss tvåbenta i det skicket, men gott i en oxbuljong men annat gottigt i!)
Ha en lat söndagskväll.

Kram å nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

25 januari 2015 19:27

Hihi, vi ska verkligen ha en lat söndagskväll, tror nog att det kan komma att bli en ganska lat måndag också, så som vi virrar med dagarna :D

 
Melody

Melody

25 januari 2015 20:28

Nog är det svårt att hålla koll på dagarna när man är ledig, men en härlig söndagspromenad ser det ut som du fick! Det där märgbenet tycker jag dock
ser ut som lördagsgodis!
Söndagspussar från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

25 januari 2015 20:30

Ja det var verkligen lördagsgottis det jag fick, på en söndag och allt :D

 
demens

demens

25 januari 2015 21:33

Oj, det där benet smakar nog gott!
På den översta bilden är du den enda färgklicken, annars är ju allting svartvitt :-)

http://demens.bloggplatsen.se

Laika

25 januari 2015 21:56

Det var verkligen smaskens :) Men jag har faktiskt sparat en liten rest till frukost imorgon tänkte jag :)
Visst är det så att Kimsdogblogg även hör ihop med denna? Ägarmässigt vill säga. Vi har läst en hel del på denna och man blir så nedstämd varje gång man hör att det är så svårt att få rätt diagnos osv, att man själv nästan kan komma fram till det före läkarna. Då är det lite som gått snett i vården tyvärr.

 
Aamor

Aamor

25 januari 2015 21:54

Ni är inte lite förvirrade idag, hihi! Tänk så skönt att ni kom på att det var söndag så det blev en ledig dag till.
Snällt av dig att dela med dig av märgbenet, tror att min matte hade hellre tagit benet än semlan så tur du inte frågade henne, hihi! Fast hon hade inte ätit det rått i så fall.
Mysig snörunda du valde.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

25 januari 2015 21:57

Men de där tvåbenta är ju så kinkiga med att inte äta saker rått ;) Det är ju hur gott som helst, hihi.

 
Kasper

Kasper

25 januari 2015 22:56

Matte som är ledig varenda dag skulle aldrig klara ut det här med dagar om hon inte såg det på datorn varenda dag. :D
Märgben - det är nog det enda jag verkligen saknar så där extra jättemycket från mitt "förra liv", det före dieten.
Märgben kan man lugnt erbjuda sina tvåbenta, för de kommer att tacka nej. Hihi, man har i alla fall fått pluspoäng då, för att man är så himla snäll och gullig...
Ha nu fortsatt skön långhelg även på måndag. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

26 januari 2015 18:24

Matte har till och med en kalender på väggen men hon hade glömt att stryka dagar så allt blev bara ett totalt virrvarr. Men imorgon är det tisdag och imorgon ska matte jobba och det blir en ledig dag med husse :)

 
Ludde

Ludde

26 januari 2015 12:14

Åh! Det var ett redigt märgben du fick! Hoppas det räcker riktigt länge. Jag kan gnaga på mina i veckor. Hoppas att dina människor får ordning på dagarna. Jag är ju van vid mina panschos som oftast inte har en susning om vad det är för dag... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

26 januari 2015 18:20

Det är rätt skönt att inte veta vad det är för dag, egentligen... men då hade min matte också föredragit att vara panchis, hihi. Men nu har vi allt på det rätta, idag är det måndag, hihi.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

1 februari 2015 08:31

Ojojoj så virriga ni kan vara, hihi. Men så skönt med långhelg och lördagsgodis varenda dag. Härliga promenader har du varit ute på oxå. Själv hår jag helst på skottade stråk numera.

BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

2 februari 2015 14:25

Jo, skottade stråk är ju egentligen det enklaste, men ibland är det så roligt att bara plöja fram i skogen :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards