laikagumman

Direktlänk till inlägg 7 mars 2015

Besök igen!

Av Laika - 7 mars 2015 18:21

Vet ni vad jag har haft för besök hos mig? Sova över-besök i form av söta fröken Elise. Ni vet, hon som är så bra på att kamma mig. Hon kom i fredags och sov över till idag. Ett himla håll i gång med någon som har så mycket energi i sina ben. Vi har varit på promenader både hit och dit. Imorse till exempel gick vi till skogen. Sedan upp för berget och ner på andra sidan där det finns en lekplats.

I skogen var det jag som höll tempot, så högt tempo att det visst inte gick att få skarpa bilder när jag nästan flög upp för bergskullarna.

 

På lekplatsen var det Elise som höll det höga tempot. Jag höll dock bra koll på henne. Undrade om hon såg bra där uppifrån. Det gjorde hon ju högre upp hon klättrade.

Rastgården ligger ganska nära den här lekplatsen och jag ville så gärna försöka se om det fanns hundar där. Då föreslog Elise att jag skulle följa med upp på en snurra som är en bit från marken. Därifrån trodde hon att jag skulle kunna se rastgården.

Som jag nästan känt i luften, där var ju en hund.

Vi gick inte dit och hälsade utan fortsatte vår promenad in i en annan skog. Där sprang vi upp och nerför olika stigar innan vi till slut hittade ut igen. Sedan gick vi in och vilade upp oss inför nästa runda ute.


Natten till lördag sov hon som sagt över och husse fick fortsätta sova på soffan så att jag och Elise kunde sova på hans sida av sängen. Vi tittade på film och jag fick nosa på alla hennes gosedjur som hon hade med sig. Sedan gjorde vi oss i ordning för att sova.

Husse ligger ganska still när han sover, det gör inte den här söta damen. Det slutade med att jag lade mig ovanför hennes huvud och sov på hennes hår. Då låg hon nog ganska still, hihi.


Min middag idag blev förresten lasagne, gissa om jag är orange om mustachen, fast matte säger att det inte gör något eftersom att jag ändå måste in i duschen nu efter att nästan ha gräsrullat på nån annan hunds avlagda korv. Att det är så många som inte plockar upp efter sina hundar. Med lite otur hade jag haft hela ryggen full av lort men matte hann stoppa min rullning när hon fick se vad jag höll på att rulla över. Nåja, oavsett bajsrullning eller inte så bir det som sagt en dusch, ren och fin ska jag bli. Känns skönt för det är blött och dant ute så magen blir smutsig snabbt.


Glada nospussar och fortsatt trevlig helg!

 
 
Julia

Julia

7 mars 2015 19:34

Så söta ni är både när ni var ute och sedan i sängen, du och Elise.
Tur att du hittade den perfekta platsen att ligga och sova på, när sötaste fröken Elise inte ligger still om nätterna :)
Ha en jättemysig lördagskväll!

Kram å puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

7 mars 2015 19:49

Ja jag tycker att jag hittade den perfekta platsen, hihi. Men innan hon somnade låg vi nära och gosade :D

 
Aamor

Aamor

7 mars 2015 19:42

Vad kul med en sån söt övernattningskompis, även om hon nog var lite sprallig under natten. Det är så kul med barn för de håller igång hela tiden och så måste man ju kolla in vad de gör.
Tvi för att få andras korvar i pälsen, skamligt att de inte plockar upp. Matte brukar säga att när hon plockar mina små korvar så ligger det stora högar runt om så det märks knappt om min ligger där eller inte men hon tar alltid upp mitt. Tänk vissa ligger precis under hundbajstunnan, otroligt att de inte ens orkat plocka upp det!
Nu får du vila efter sånt håll i gång och långa promenader.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

7 mars 2015 19:53

Ja, nu ska ju alla plocka upp efter sina hundar tycker man, men vi har ju mer förståelse för att någon lämnat efter en liten chihuahua än en som lämnat en hög från en grand danois, det är liksom liiite skillnad högar emellan, men visst förundras man ibland över hur nära en papperskorg en hög kan ligga.

 
Lillian

Lillian

7 mars 2015 20:17

Så heldig du er da som får overnattingsbesøk, det er kos med noen om kvelden.

http://www.sognafaret.no

Laika

7 mars 2015 20:50

Övernattningsbesök är ju så spännande och roligt, men visst blir man också trött efter sånt besök :)

 
Kasper

Kasper

7 mars 2015 23:27

Så roligt med sånt besök. Då blev det ju två sötisar i samma säng, även om den ena var lite sprallig till och med i sömnen. :D
Fin dag du berättar om, fast det där med andra hundars bajs i pälsen - nä det skulle inte gillas här heller...

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

8 mars 2015 10:48

Det har verkligen varit två fina dagar, och idag skiner solen och värmer mer vårtemperaturer, underbart :) Vi har varit ute massor nu på förmiddagen.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

8 mars 2015 10:29

Söta tjejer på fina foton! Ja nog blir man smutsig om magen, alltid? Det vankas dusch för mig oxå.

BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

8 mars 2015 10:47

Det är himla skönt efter en dusch :D För det mesta är det också väldigt skönt i duschen med :D

 
Ludde

Ludde

8 mars 2015 12:21

Härligt med en övernattningkompis som kan gå med ut i skogarna och på lekplatsen. Bra ide att lägga sig på håret så att Elise låg still till slut... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

8 mars 2015 19:08

Ja, efter det sov vi nog lika gott båda två, hihi.

 
Melody

Melody

8 mars 2015 18:40

Visst är sådana där små tvåbenta flickor de bästa besöken man kan ha! De kan kamma och pyssla om en hur länge som helst! Har man tur så "tappar" de lite mat under bordet också! Vad matte säger om de som inte plockar upp efter sina hundar ska jag inte återge för det är inga vackra ord. I Trelleborg finns det stolpar med påsar lite överallt, men ändå kan det ligga stora korvar bara några meter därifrån.
Hoppas Ni haft en härlig solig söndag!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

8 mars 2015 19:07

Så fiffigt med stolpar där det finns påsar. Otroligt att det ändå inte plockas, det är ju liksom ett ansvar man tar med hund. Nåväl, betydligt roligare är det självklart med tjejmys och lek :)

 
Oldmolly

Oldmolly

8 mars 2015 20:23

Tänk så lika vi är - du har haft besök av din barnbarnsvalp. Jag med. Du gillar att rulla dig. Jag med.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

9 mars 2015 20:27

Hihi, det är vi du :D

 
Edith

Edith

9 mars 2015 09:45

Du och Elise verkar vara två tjejer med extra mycket energi båda två. Det betyder att ni passar väldigt bra ihop. Vad snäll hon var som kammade dig också. Hoppas hon kommer igen snart.

http://parisercollie.blogg.se

Laika

9 mars 2015 20:26

Hon älskar att kamma mig och jag älskar när hon gör det :D Så vi passar utmärkt ihop, hihi.

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

9 mars 2015 16:42

Åh, så söta ni är ihop, du och Elise! Jättefina bilder <3 Och fantastiskt att du kan hålla hennes tempo på promenaderna - ja till och med överträffa det - vi är grymt imponerade!
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

9 mars 2015 20:25

Det var ett himla tempo men nu är det ju dessutom vårväder och härlig sol som värmer, då får jag massor av energi :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards