laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 maj 2015

Myslördag

Av Laika - 9 maj 2015 16:15

Idag mår matte mycket bättre. Hon har förflyttat sig från sängen till soffan och till balkongen för både sol och frisk luft. Hon har även följt med på promenader och har till och med ätit lite. Fast några lyxiga helgmiddagar blir här visst inte, det tror inte matte att hennes mage tål än. Vilken tur att jag har frysta lammportioner i frysen som jag kan få upptinat till middag.


Det blåser väldigt mycket ute, även om solen är där och värmer. Nästan så att det är skönare att ligga på balkongen med matte och mysa lite.

Fast...matte, man myser ju bäst om man fikar samtidigt. Jag kan tänka mig en godispinne faktiskt.

Matte sa att jag kunde vänta ett tag, tills hennes tevatten kokat klart. Men...men, hur lång tid kan ett tevatten ta på sig då? Nej, jag började sura lite för jag ville ha mitt godis NU.

Matte klappade mig på huvudet och frågade om jag hörde pipet. Pipet som talar om när tevattnet är klart. Det gjorde jag naturligtvis inte för jag var för upptagen med att låtsas sura, hihi.

När matte kom tillbaka med sin fyllda tekopp fick jag mig en smarrig lördagsgodis. Nu kan vi snacka balkongmys. Där spenderade vi en bra stund innan vi gick ut på en kortare runda.

Nu myser vi igen och det är så skönt att bli killad på magen i väntan på att min middag ska bli redo.


Nosgos!

 
 
Aamor

Aamor

9 maj 2015 17:43

Det är ju skönt att matte mår bättre och att hon kan förflytta sig nu.
Att väta på nått gott är inte kul och själv är jag av den åsikten att vill jag ha nått så ska det vara med en gång, helst ska matte vara beredd så jag slipper vänta flera extra sekunder på det goda, hihi!
Är det sjöbogårdens godispinne? Liknar en sån i alla fall, åh nu blev jag också sugen, MATTE!!!!!!! ;-)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

9 maj 2015 19:10

Du kan dina godisar Aamor, hihi :) Men visst är de goda. Vääldigt svåra att vänta några extra sekunder på.

 
Julia

Julia

9 maj 2015 18:07

Skönt att matte mår bättre nu. ÄR du inte liiite otålig i väntan på ditt godis?
Vet du inte att vatten tar god tid på sig för att koka, medan mjölk kokar över så fort man vänder ryggen till? *fniss*

Kram å nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

9 maj 2015 19:08

Hihi, det där säger matte att hon känner igen ;)
Liiite otålig kanske jag är ibland, men det är bara när jag varit utan godis för länge, hihi

 
Edith

Edith

9 maj 2015 20:39

Vad härligt att höra att matte är på benen och känner sig lite piggare. Finns det något värre än när matte eller husse ligger för ankar?

http://parisercollie.blogg.se

Laika

9 maj 2015 22:50

Det gör det nog inte för de blir så himla tråkiga då ;)

 
Ludde

Ludde

9 maj 2015 21:19

Vänta passar bättre för tvåbenta. Skönt att matten är bättre så du får sällskap på balkongen. Det är ju lite svårt att mysa ensam... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

9 maj 2015 22:47

Svårt att mysa ensam och definitivt svårt att mysa utan godis, hihi.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

10 maj 2015 09:58

Haha, du ser ut precis som jag gör när jag surar, säger min matte ;) Skönt att höra att att ditt sjuksköterskehundsarbete är över för den här gången!

Mys på allt vad ni orkar
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

10 maj 2015 17:15

Hihi, ja det gäller ju att visa att man är förmer när det kommer till att sura ;)

 
Melody

Melody

10 maj 2015 20:25

Fy farao för kräksjukan, men en stor lättnad när det är över! Min matte har kräksjukefobi, så efter hon läste ert förra inlägg började hon gå med handsprit i väskan igen! Klart man inte kan vänta på sitt lördagsgodis, det måste man ju ha på en gång! Nu när du tagit hand om din matte så bra, så har det väl blivit några extra godbitar till dig!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

11 maj 2015 19:48

Min matte har samma fobi och hon hatar att kräkas. Det värsta hon vet. Så vi är alla väldigt glada att hon är frisk igen och är som vanligt :)

 
Kasper

Kasper

11 maj 2015 00:31

Så mysigt, där på balkongen. :) Och så härligt att matten mår bättre så att livet kan återgå till det normala. Snart är lyxmaten tillbaks, ska du se. :)
Mysigt godis du får! Nu blev jag också sugen (fast mitt godis ser ju lite annorlunda ut, även om det är jättegott, det också).
Har jag kanske sagt det nångång tidigare, att du är vansinnigt sööööt... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

11 maj 2015 19:47

Du är så himla duktig med ditt godis och din mat :D Matten din också som torkar allt det gottiga åt dig :) Mina godisar sprider ju inga goda aromer i huset precis.
Ja, nu är livet tillbaka till det normala med jobbdag och allt. Det hade jag ju förstås kunnat vara utan, hihi, men det är skönt att matte är frisk.

 
Lillian

Lillian

11 maj 2015 21:42

Så godt at mamsen din begynner å bli bedre, ikke så kjekt å sitte rolig hele tiden og bare vente...

http://www.sognafaret.no

Laika

12 maj 2015 20:38

Ja det är jätteskönt att allt är bra nu :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards