laikagumman

Direktlänk till inlägg 31 mars 2016

Nu ska ni få höra...

Av Laika - 31 mars 2016 23:06

Vet ni vad? Natten mellan fredag och lördag vaknade jag till av att matte började springa rundor här hemma. Jag fattade ingenting, men med matte kan man inte fatta allt, så är det bara. Därför valde jag att somna om igen, väldigt gott också ska jag informera. Men... mitt i min nyfunna djupsömn så blev jag väckt. Vi skulle visst ut på promenad, mitt i natten. Vadan detta nu då?


Nåväl, jag följde med ut och turen stannade vid bilen. Det här började ju kännas som en riktigt dålig dröm. In i bilen fast jag inte alls ville och sedan stannade vi inte förrän bilen stod parkerad hos matteföräldrarna. Ut ur bilen och in till dom och sedan blev det lite kramar och sedan försvann matte, bara så där. Hon sa att hon skulle komma snart igen.


Mattemor bäddade till mig och sedan önskade hon mig en god natt. En god natt? Det enda jag kände var ren förvirring men till slut somnade jag i alla fall. På lördag morgon fick jag följa med matteföräldrarna ut till deras andra tomt där de ska bygga sitt nya hus. Jag fick med mig picknick och bra liggunderlag. Vädret var kanon och jag kunde knappt ha det bättre, även om mattes och husses strapatser under natten fortfarande konfunderade mig.

Sedan har jag varit på promenader i solen och även legat på altanen och gosat i härligt solsken. Passade på att rymma ut på gräsmattan också när mattefar glömde stänga altangrinden efter sig, hihi. Gräsrullningar och mossrullningar men ingen matte eller husse. Dagarna gick och det kändes både underbart roligt hos matteföräldrarna men jag saknade ju också min matte och husse och ville ju bara få komma hem.


Till slut så körde en bil in på tomten som jag kände igen. Då hade det hunnit bli onsdag redan. Oj så glad jag blev när det var matte som kom in genom dörren. Med sig hade hon en nalle till mig, den största nalle jag någonsin fått.

Innan jag blev lämnad hos matteföräldrarna pratade matte och husse något om en Oscar eller en Elias, men så kommer dom hem med en Björn, eller missförstod jag något nu? Förvirrande dagar detta.

Matte berättade att den här "Björnen" är en liten tvåbent bebis som heter Oscar och visst känner jag igen det namnet för det har jag fått höra under de senaste fem månaderna. Ahh, nu trillade frolicen ner i magen- det här är alltså min tvåbenta lillebror Oscar. Jag har ju blivit storesyster nu. Dags att undersöka honom noga. Jag nosade så fort att matte inte kunde få till en tydlig bild heller men vi bjuder på denna ändå, bara för att jag är så stolt.

 

Så nu förstår nog både jag och ni att dagarna bara passerade och att ja var lite förvirrad.

Nu ska vi återhämta oss lite och besöka alla era bloggar och se vad som hänt.


Massa nospussar från en storesyster.


 
 
Lillian

Lillian

1 april 2016 07:37

Gratulerer! Kjekt med en helt egen nalle i hus. Du må passe godt på denne lille bjørnen så han ikke blir borte når dere er på skogstur. Hilse matte og husse, lykke til med lille Oscar!

http://www.sognafaret.no

Laika

1 april 2016 20:49

Tack så mycket :) Detta ska bli både roligt och spännande, fast just nu sover han bara en massa och liksom ligger still. Ingen busig kille än inte ;)

 
Ludde

Ludde

1 april 2016 12:00

Wow! Vilken stilig björn din matte kom hem med! Fint med ett kungligt namn på honom också! Det passar väl bra till en prinsessa som du. Nu får du lära honom allt han behöver så att han blir en stor duktig kille så småningom... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

1 april 2016 20:48

Jag ska lära honom så mycket bus att det inte är klokt ;)

 
Kasper och Kaspermatten

Kasper och Kaspermatten

1 april 2016 17:45

GRATTIS!!!
Världens sötaste lilla björn naturligtvis, denne lille Oscar. :)
Vi har börjat undra jag och matte, ville minnas att du skulle bli "storesyster" någon gång i april? Så vi tänkte nästan skriva och fråga när det kunde tänkas vara dags.
Och så har det redan blivit det!
Klart du ska nosa igenom honom ordentligt.
Stort grattis till din husse och matte. Min matte blir rent lyrisk när hon tittar på bilden! Jag är liksom mera cool... ;) Tror du kommer att få mycket kul med den där lille!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

1 april 2016 20:47

Hihi, ja jag är också ganska cool faktiskt när jag tittar på honom. Matte och husse pjoskar med honom som dom pjoskar med mig, nästan i alla fall ;)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

1 april 2016 18:27

STORT GRATTIS till sötaste Laika som blivit storasyster till en alldeles egen prinsbjörn. Och till matte och husse som blivit föräldrar till honom.
Lyckan är stor, kan jag förstå! Lycka och välgång önskar jag er alla!
MARI

http://Bellas dogblogg

Laika

1 april 2016 20:46

Åh, vi tackar så mycket. Lyckan är väldigt stor här, det är den.

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

1 april 2016 20:23

GRATTIS till matte å husse och Välkommen Lille Oscar! Du var efterlängtad!
GRATTIS Sötaste Laika, som har blivit StoraSyster!
Du måste ta väl tass om honom och berätta för matte om Oscar vill något. Fast du får vänta ett bra tag med att bjuda honom på dina gottisar ;-)
Grattis än en gång till er alla! Oscar är jättesöt utklädd till Nalle!!!
Kram och pussar på två söta näsor/nosar :)

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

1 april 2016 20:45

Tackar så mycket. Ja han var verkligen efterlängtad och nu är det en massa nya grejer att ta till sig, som att det alltid följer med en barnvagn ut på promenaderna, ja i alla fall nästan alltid såvida jag inte bara går med matte eller husse :)

 
Edith o Hilda

Edith o Hilda

1 april 2016 20:51

Stort GRATTIS till er fina Oscar. Helt fantastiskt! En sådan fin liten pojke! Vi tänkte nästan att det var något på gång när det var så tyst på bloggen. Kramar o nospussar

http://parisercollie.blogg.se

Laika

3 april 2016 14:48

Tack :D Ja, vilka dagar det blev, men nu är vi åter hemma och kan mysa och börja ett nytt kapitel i våra liv. Idag har jag visat honom mina promenadstråk :D

 
Aamor

Aamor

1 april 2016 21:15

Ett jättestort grattis!
Matte anade nästan att det var bebis på gång nu och inte vilken bebis som helst ser vi utan en helt underbar söt liten kille.
Vilken liten goding du fått som lillebror, han är jättefin.
Förstår att det är spännande för de luktar mycket, både gott och ibland mindre gott men det tas ju bort det där som luktar illa, hihi!
Du har ett stort ansvar nu att lära dig förstå vad lille Oscar vill när han snackar sitt språk men det lär du dig snabbt du som är så klok.
Grattis igen till underverket!

Nospussar från oss här!

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

3 april 2016 14:47

Tack :) Ja, han pratar redan lite konstigt, inte alls som matte och husse. Lite fundersam blir jag allt på vad han tänker då :)

 
Hillevi

Hillevi

2 april 2016 05:11

Tänk att få bli storasyster till en nallebjörnprins! Spännande tider stundar - många grattisvoff!

http://gyllensilver.wordpress.com

Laika

3 april 2016 14:45

Ja, visst är det spännande tider nu, vi tackar för grattisvoffarna :D

 
Melody

Melody

2 april 2016 07:51

Wow, vilken lycka… Stort GRATTIS till er Alla! Helt underbart!
En sådan där liten björn vill jag också ha, men matte säger att jag
får nöja mig med barnbarnen… men de börjar ju bli stora nu!
En litem baby är ju det underbaraste som finns… man kan ligga och vakta
dem hur länge som helst utan att tröttna!
Massa nospussar till dig och lilla Oscar från Melody!
ps Matte gratulerar också förstås och erkänner att hon också vill ha en sådan
där liten sötnos!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

3 april 2016 14:44

Tack så mycket :) Ja, det är jättemysigt med den där lilla killen här hemma, fast när han gråter blir jag lite fundersam på vad han egentligen pysslar med :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards