laikagumman

Direktlänk till inlägg 15 juni 2012

Promenerande konstnär

Av Laika - 15 juni 2012 20:41

   

Jag har såklart varit på en del trevliga promenader. Igår överraskade jag med en promenad som jag inte gått mer än ett fåtal gånger. Eller ja, okej då... det var matte som överraskade med den promenaden men det var jag som höll täten. Som på nästan alla promenader så hittade jag vatten även på denna promenaden. Matte säger att jag har en inbyggd vattenradar.


Idag har jag varit trädgårdsinspektör hos matteföräldrarna. Med dagens värme och solsken kan jag inte säga att det kan finnas en bättre dag än denna för att inspektera trädgården lite extra noga. Ja, se till att alla tänkbara liggplatser är bra och att det går att äta märgben ute på gräset utan att det är för högt. Kan rapportera att allt var i sin ordning.


Efter den kontrollen kunde jag nyfiket hjälpa matte och en liten tös med att måla en tavla ute i trädgården. Den här lilltjejen är fem år och jättebra på att klappa mig, bara som en liten notis. Matte skulle ialla fall hjälpa henne att komma igång och måla en egen tavla. Färg stänkte överallt och på gräset låg det penslar med färg på. Nyfiken som jag är så var jag självklart med på ett hörn. Mina tassar såg ut så här efteråt:



Och vet ni vad som väntar nu då? Tvätt, kloklippning och ansning av pälsen vid trampdynorna. Hmpf... jag skulle behållt tassarna för mig själv ;)


 
 
Kasper

Kasper

15 juni 2012 23:02

Nämen hur KAN hon förstöra dina för tillfället exeptionellt vackra och unika tassar!!!!
Dom är ju bara hur vackra som helst, dekorerade i regnbågens alla färger!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

16 juni 2012 18:46

Visst var det lite piffigt? Nästa gång kanske jag ska måla med svansen, den skulle matte inte klippa hur kort som helst. Svansen skulle nog kunna fungera bra att svepa med som med en pensel. Ska ha det i åtanke när tillfälle ges.

 
Ludde

Ludde

16 juni 2012 00:22

Men vilken fånig idé att ansa pälsen! Superfina penseltassar ska vara lite långhåriga... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Laika

16 juni 2012 18:45

Ja, inte kan jag vara med nu med mina tassar om de ska vara kortklippta. Hur ska jag då kunna måla fint? Tror minsann att jag måste pröva se hur jag kan lösa det om det målas fler gånger.

 
Aamor

Aamor

16 juni 2012 09:37

Du kan ju ta jobb som vatten finnare, du kanske kan hitta vatten under marken också om du vill!
Det är ADRIG bra att visa tassarna på det sättet för då blir det alltid putsning, ansning, klipetiklitt och annat skit, jag gömmer mina inne i pälsen när matte ändå vill kolla!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

16 juni 2012 18:43

Ja, jag skulle nog kunna bli en bra vattenfinnare tror jag ;) Och det där med tassarna ja... om jag ångrar mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards