laikagumman

Direktlänk till inlägg 14 maj 2016

Man ska passa på...

Av Laika - 14 maj 2016 11:09

Igår var det alldeles underbart väder, solen värmde gott och det var helt vindstilla. Klart att jag såg till att vi åkte hem till matteföräldrarna så att mattesyster och mattemor som befann sig på plats kunde gosa med min lillebror. Men matte undrade om inte jag med ville bli gosad med. Jo, klart att jag ville det... bli gosad med av trädgården. Jag ville inte ens komma in utan började rulla mig i gräset på en gång. Matte satte fast löplinan i mitt sele och så fick jag "fritt fram" att röra mig hur jag ville i trädgården utan att kunna rymma. Jag låg i solen och tittade ut på alla som passerade.


I takt med att solen ändrade läge och skuggorna flyttade på sig, så gjorde jag detsamma. Jag somnade med ryggen från staketöppningen och efter ett tag frågade matte mig om jag verkligen missat alla hundar från hunddagiset som passerade precis utanför. Matte säger att det är sant, men jag tror hon bara luras lite med mig, bara för att jag sov så gott i solen. Inte utan att jag dock låg och funderade på om det verkligen kunde vara sant att jag kunnat missa alla dessa hundar utanför tomten, hmmm...

Äsch, solen sken och gräsetv var rullvänligt. Jag somnade helt enkelt om igen och fortsatte njuta av att bara vara ett med naturen. Bra var väl det, att jag passade på med tanke på att det idag faktiskt är kallt ute, bara 7 grader mot gårdagens 20 grader.


Ikväll blir det mellomys, men jag gör nog som vanligt och stoppar in lite päls i öronen och somnar gott. Men jag hoppas att matte och husse kalasar till det lite med extra god middag för det är i alla fall något jag inte tackar nej till.


Nospussar!

 
 
Aamor

Aamor

14 maj 2016 13:06

Visst är det skönt ute när solen skiner och det inte är blött i gräset.
Kan ju vara så att du missade hundarna för att de smög förbi för de såg hur gott du sov, snällt av dom i så fall.
Jag lär nog göra likadant som du, hår i öronen och sen sova gott ikväll. Vi skulle ev få gäster sa matte när hon fixade till min tofs, undrar om hon lurade mig eller!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

18 maj 2016 19:04

Åh så spännande med gäster, hoppas det dök upp ett sällskap :D

 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

14 maj 2016 18:15

Visst måste det bli nåt extra gottigt en lördagskväll!
Ha det så mysigt!

Kram å puss på söta nosen

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

18 maj 2016 19:04

Ja men visst :D Lite stek i magen passade fint, tillsammans med potatis och lite morötter :D

 
Kasper

Kasper

15 maj 2016 13:20

Himla tur att du passade på - för nu är det tydligen dags för nån sorts förvinter eller så. Ingen i det här huset vill gå ut i dag!
Jag tror att din matte skojar med dig - klart du skulle ha märkt om hunddagiset gått förbi!
Om jag varit hunddagiset så hade jag förresten väckt dig!!! ;) OM du nu hade sovit alltså, men det gjorde du ju inte. ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

18 maj 2016 19:03

Ja fy vilket väder det blev. Jag blev utsläpad!!! Ja, utsläpad... Heja för solen voffar jag bara ;)

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

17 maj 2016 16:25

Vilken härlig dag du fick i solen, klart man ska passa på att njuta! Hundar kommer det fler av, men vem vet när solen tittar fram nästa gång?
Hoppas du fick en riktigt god mellomiddag!
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

18 maj 2016 19:02

Hihi, just precis, hundar kommer och går men solen ska man verkligen passa på att njuta av för den vet man aldrig när man får se igen ;)

 
Edith o Hilda

Edith o Hilda

18 maj 2016 08:07

Du gjorde helt rätt som njöt av dagen. Att rulla runt i gräset och sedan somna i solen låter helt underbart. Nospussar

http://parisercollie.blogg.se

Laika

18 maj 2016 19:01

Ja det kändes så bra för några dagar efter det var det regnigt och riktigt jobbigt väder ute.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards