laikagumman

Alla inlägg den 27 maj 2016

Av Laika - 27 maj 2016 00:02

Nu är vi hemma igen, ja efter en liten vistelse i Helsingborg. Som tur är fick vi kanonfint väder under hela tiden vi var där, men på hemvägen kom regnet och rusket.


På vägen ner och hem med för den delen, stannar vi alltid till på en rastplats som heter Tabergsdalen. Där finns skog och roliga stigar, bra fikabänkar och en sjö att bada i. Jag drack av det kalla vattnet och plaskade ner ben och mage. Mer dopp än så såg matte och husse till att jag inte skulle ta för de tyckte inte att jag skulle blöta ner bilen så. Jag å andra sidan tyckte väl att bilen säkert hade torkat i den varma solen som tittade fram mellan molnen, men visst nöjde jag mig med dopp av ben och mage också.

Väl nere i Helsingborg hälsade jag på bland annat Penny. Hon bor där med sin husse och de har en sån urtjusig trädgård där man kan få springa fritt. Som jag njöt när solen värmde mig.

 

Penny och jag hälsade lite lätt på varandra, men vi leker inte som förr. Det är så att Penny blivit lite till åren, hon är tio år nu och inte alls så leksugen. Inte är väl jag det heller ska jag erkänna. Jag njuter hellre av livets goda stunder än busar en massa. Energin gjorde jag mig av med i fina Pålsjö skog när vi gick våra promenader. 


Här har ni Penny förresten.

 

Vi var även ute med bilen och stannade till vid en del trevliga platser, som här. Ni kan gissa om jag tyckte om att springa omkring där i både gräs, sand och vatten.

Men nu är vi som sagt hemma igen, och nu njuter vi bara inomhus för promenaderna ute är rena rama pinan. Det bara regnar en massa på mig, huh vad kall jag blir. Imorgon säger de till och med att det ska åska. Nej, jag tänker minsann inte gå ut i onödan då inte.


Nospussar!

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards