laikagumman

Alla inlägg den 10 mars 2012

Av Laika - 10 mars 2012 17:32


Idag fick vi skjuts hem till Sheela. När vi kom dit sprang jag in på en gång och hälsade på mattes föräldrar och sedan hälsade jag självklart på Sheela också. Senare på eftermiddagen gick vi ut, vi skulle på långpromenad. Matte sa till mig att jag skulle hitta hem. Jaja, det var ju en lätt match för den promenaden har jag gått så många gånger förr.


Det härliga med promenaden är att man får gå så mycket i skogen. Jag fick springa framför matte och ja, visa henne vägen hem. Emellanåt väntade jag in henne och tyckte hon kunde ge mig en liten godis eftersom jag ju var så duktig. Jag fick bara två godisar på hela den långa vägen, säkert en fem godisar för lite om jag hade fått bestämma.


 


Som ni ser har jag en tshirt på mig. Det är för att jag frös så dant på morgonen och när vi sedan åkte så fick jag behålla den på. Funkade jättebra för jag frös inte en enda gång på hela vår promenad. Där fick man för att man blev vårklippt och så har det varit lite kyligt ute några dagar nu.


 


Lite busfnatt fick jag i skogen också, det brukar jag nästan alltid få. Man måste ju liksom kolla läget. Någon kan ju ha lämnat ett meddelande till mig eller så finns det någon ekorre i något träd som jag kan sitta och titta på. Det tycker jag är jättespännande. Nåja, nu är vi hemkomna i alla fall och jag ska lägga mig och sova lite innan middagen. Man blir ju trots allt lite trött av att vara ute och motionera så länge.

  

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards