laikagumman

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Laika - 23 mars 2012 20:48

Ja, idag är det fredag och ute har det varit härligt soligt och lagom vårvarmt väder. Däremot har det blåst en hel del, men jag drog ändå med husse ut i skogen på lite bus. Bråttom hade jag. Varför springa uppför trapporna när man kan ta backen med några rejäla skutt?


 


Ja, jag sprang på och husse fick allt hålla ett ordentligt tempo för att hänga med mig till skogen.


 


Fast lite fick jag vänta på husse när han skulle fota en massa men det har ju börjat växa upp krokusar och då får man stanna upp och njuta lite.


 


På tal om vindar... men det fläktade skönt måste jag säga.


  


Det fanns en himla massa spring i mina ben idag och mina öron hängde med i vinden.


 


Sen kom vi till något riktigt spännande. Ett träd hade fallit omkull och det hade bildats ett spännande kikhål där. Klart man måste undersöka sådana saker. Det fanns massor med ved att flisa ner.


 


När man är ute på äventyr ska man inte missa något längs vägen och här fick jag helt plötsligt upp en doft. Bara att vika av och ta reda på om det var något spännande, men det var inget märkvärdigt den här gången.


 


Ja, så här är det i min skog. Man ska inte glömma bort att bara sitta och njuta lite, ja inte behöver jag det egentligen men jag får ju tänka på mina tvåbentingar som inte orkar hålla mitt tempo utan att bli helt svettiga.


 


Trevlig helg!

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards