laikagumman

Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Laika - 22 juli 2012 16:09

I förmiddags sken solen och värmde mig så skönt. Då passade vi på att åka till en bakluckeloppis och titta lite. Där fanns en massa andra vovvar som jag fick hälsa på. Vi träffade även våra grannar där. Dom var vi och hälsade på igår kväll och hemma hos dom var det livat vill jag lova. Där finns ett litet tillskott av vovve i form av en chihuahua. Lilla Dior är en riktig busig en. Hon ville leka med mig och bet lite i mina tassar och öron.


Nåja, här på eftermiddagen gick vi ut för att grilla och slappa i solen. Matte säger att man måste passa på när solen är framme för imorgon börjar hon jobba igen. Lite vemodigt för oss alla tycker jag, två veckor går alldeles för fort men matte säger att vi redan får börja längta till nästa sommar. Då kommer det förhoppningsvis bli en lite längre semester säger hon och förhoppningsvis bättre väder. "Sommaren är kort, det mesta regnar bort..." I år stämmer det mer än väl.


Tillbaka till grillningen... Där ute i det gröna blev jag serverad lite korvbitar, smaskens. Jag fick också smaka på grillat kött. 


Solen sken till en början men sedan kom molnen och de varma solstrålarna som tidigare värmde min kropp byttes ut mot kyliga vindar som rörde om i pälsen på mig. Men innan dess var det riktigt gosigt och mysigt ute. Jag låg brevid matte och blev killad på magen, husse fick hålla koll på grillen. Emellanåt höll jag lite koll på honom   

   



Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards