laikagumman

Direktlänk till inlägg 29 april 2013

Hej och hå!

Av Laika - 29 april 2013 18:06

Igår frågade matte mig och jag ville kammas och så klart att jag ville det, det vill jag ju alltid när hon frågar. Men så tog hon fram så mycket mer än bara kammen och borsten. Där kom fram en sax, en trimmaskin och olika skär. Jag började genast gäspa och visa matte att jag skulle bli trött långt innan hon hade tänkt bli klar med mig, men det gav ingen verkan för nu åkte vinterpälsen av. Faktiskt väldigt skönt.


Sedan fick jag en varm dusch och efter det fick jag lite springfnatt, precis som sig bör. När jag var klar blev jag faktiskt riktigt söming så matte bäddade ner mig i sängen så att jag kunde vila upp mig lite.


Idag då, ja då åkte vi hem till Sheela och hälsade på. Vi lekte utomhus ett litet tag. Där fanns en massa godis som vi nosade fram och åt av. Hoppas det inte var något som låg där för att gräset ska bli grönt... då blir det jobbigt, jag som vill ha grönt gräs att rulla i. Det fick mig att fundera lite... Kan det vara så att jag åt upp det som gör gräset grönt? Ja, för inte ser det ut att vilja växa några strån här precis...

 


Eller? Jag lade mig ner för att se bättre. 


Sheela kom för att få svar på gåtan och efter noga undersökande såg jag att det visst börjar gro gröna strån i gräset. Då låg ju inte dessa godisar överallt på gräsmattan för att gräset skulle äta dessa utan de var ju till för oss.

   


Nog visste jag det hela tiden men när man får för mycket tid att fundera och bara längtar efter att få rulla sig i grönt och fint gräs kan ens tankar skena iväg lite. 


Nu är vi hemma igen och även fast matte var ledig idag blev hon tvungen att åka en snabbis till jobbet. Jag följde med och gnällde och pep lite på att det var så synd om mig som behövde följa med matte till jobbet när hon egentligen inte alls skulle vara där. Det har till och med regnat lite idag, och det blåser massor. Känns som att dom där starka vindarna har blivit vardagsmat nu. 


Senare ikväll ska vi åka och hämta hem husse från tågstationen och imorgon ska jag vara hemma med honom medan matte jobbar. Så omväxlande trevligt jag alltid får det   




 
 
Aamor

Aamor

29 april 2013 19:53

Du har det bra! Ja jag kan själv inte klaga och visst ska vi ha det bra!
Skönt att bli "vårklädd".
Det är inte alltid så bra att fundera för mycket för oftast blir den första tanken rätt men sen kan man snurra till det, hihi! Klart godiset var till er!
Tur att matte inte lämnade dig på sitt jobb i alla fall, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

29 april 2013 21:46

Ja, mina vårkläder känns helrätt. Vädrar skönt gör det :) Snart åker fästinghalsbandet på också.
Har nog också kommit fram till att det inte alltid är helt bra att tänka för mycket :)

 
Melody

Melody

29 april 2013 20:17

Så fin du blev! Undrar om matte tänker klippa ner mig också till sommaren?
Här i Skåne blåser det ju så mycket så jag behöver nog min päls, idag har
det varit riktigt kallt!
Ha en riktigt mysig tisdag med husse!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

29 april 2013 21:47

Jag får alltid världens springfnatt när all min päls klipps ner så kort. Det är riktigt befriande och härligt. Idag har det också blåst något riktigt galet mycket här, hoppas det inte fortsätter så.

 
Kasper

Kasper

29 april 2013 21:12

Tänk att du gillar att bli kammad och borstad. Jag hatar det! Fast det går lättare när jag får godis lite då och då. ;)
Klart att godiset var till dej, fast jag har hört om dom som matar gräsmattor också.
Här matas inte gräs, vårt är liksom av en annan (läs misskötselvänlig) sort. :)
Du är förresten lika söt som nyklippt. Konstigt, det skulle minsann inte jag vara... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

29 april 2013 21:51

Jag tycker verkligen det är helgosigt att bli ompysslad :)
Bra där med er grässort, tror mattes föräldrars gräs där på baksidan också är av den sorten. Det är där Sheela (och jag) röjer så mycket så det är nog inte lika viktigt att ha den rätta grässorten där antar jag :)

 
Ludde

Ludde

29 april 2013 23:28

Så fin du blev i vårkläderna! Du har en riktig klippa till matte! Snart har nog Sheelas gräsmatta kommit igång ordentligt och då blir det nog knepigare att hitta utslängt godis. Fast det blir ju bättre rullningar förstås... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

30 april 2013 18:35

Man kan ju inte få allt, lätt att hitta godis och bra gräs... Nåja, det är ju faktiskt roligt att söka godis så jag föredrar nog gräset mer grönt och fint :)
Ja, min matte är en riktig klippa, hihi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards