laikagumman

Alla inlägg den 2 maj 2013

Av Laika - 2 maj 2013 20:21

Som det blåser och blåser och inte verkar det vilja avta heller. Det gäller att hålla hårt i matte och husse så de inte flyger iväg med vindarna. Det sköna är att det känns lite varmare och varmare hela tiden, för att inte tala om gräset som börjar bli grönt. Jag har gräsrullat en hel del idag måste jag säga, ja när jag till slut kom ut vill säga.


Imorse när jag blev väckt och skulle följa med ut så var jag jättetrött. Matte skulle jobba, jag och husse skulle köra henne till jobbet så hon skulle slippa leta parkeringsplats. Jag blev ropad till hallen, påstås det, men jag hörde absolut ingenting sådant imorse i alla fall. Nåja, till slut kom matte och tog upp mig i sin famn, gosade och kramade lite och sedan gick vi till hallen. När jag kom dit vände jag på en gång och gick tillbaka och la mig i min bädd. Efter mycket ojande kom vi i alla fall ut och det var då jag såg grönt gräs som jag skulle provrulla. Matte säger att det är en himla tur att vi går ut i så god tid på morgonen för annars hade hon kommit sent till jobbet hela tiden. 


Inte nog med att jag gräsrullade, jag stod emot alla kastvindar också. 


Matte har förresten bestämt sig för att odla sallad på balkongen och jag har hjälpt till lite grann i förberedelserna. Det där med att nosa igenom jorden och pilla lite i den med tassarna är min uppgift. Matte tyckte att jag sölade lite, men hon spillde faktiskt ut mycket mer jord än vad jag gjorde. Undrar om inte jag ska odla lite frolic kanske?



Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards