laikagumman

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av Laika - 14 maj 2013 16:11

Dagens väder har varit lite blandat, nu skiner solen igen men dagen började sannerligen inte bra. Det regnade och regnade och som vanligt vid sådant väder så hör och ser jag ingenting. Matte kallade hur länge som helst att vi skulle gå ut, men jag "sov". Till slut kom vi iväg på en morgonrunda och vid lunch åkte jag med matte och husse till bilverkstaden. Jag hälsade på alla och gav sedan bort bilen i deras ägo för en stund.


Vi tog en liten promenad utanför området, men jag var orolig för min bil och hade svårt att koncentrera mig. Jag satt mest bara och tittade bort mot verkstaden.


Till slut gick vi in och satte oss i verkstadens väntrum. Jag bad om att få hoppa upp i soffan, "för det är ju lika mycket min bil och då har ju jag också rätt att få sitta i soffan lika mycket som någon annan, visst matte?"

 


Husse sa att det var helt okej att hoppa upp i soffan, jag brukar ju faktiskt få sitta där när vi åker dit för att byta däcken på bilen till exempel. Matte godkände för soffan är trots allt i skinn och lätt att torka av.

Känner ni förresten igen soffan från tv? Vianors orange soffor. Japp, en sådan har jag legat i. Till en början satt jag men det blev ganska långtråkigt efter ett tag.


Sedan hoppade jag ner och började nosa runt lite. Helt plötsligt hör matte och husse röster som säger: Nej men hej, kommer du här... så trevligt. Då ser matte att jag smitit in bakom receptionen. Jag blev ju tvungen att kolla hur det gick med bilen. Väntan blev lång och jag blev lite orolig för min godisbit som jag lämnat kvar i baksätet på bilen.


Till slut fick vi tillbaka bilen, för mig tog det en evighet men för matte och husse tog det bara 15 min. Sådana tidsoptimister...


Jag hoppade upp i baksätet på bilen och kollade om min godisbit låg kvar där och det gjorde den. Det är ena bra gubbar som jobbar där som inte äter upp mina godisar när dom lånar bilen. Jag lade mig tillrätta och fick vakta bilen med matte ett litet tag medan husse betalade. Därefter åkte vi hem igen.     

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards