laikagumman

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2014

Testare

Av Laika - 25 augusti 2014 21:05

När matte åkte till jobbet idag blev jag hemma med husse. Vi gick på morgonpromenaden alla tre men sedan vid lunchtid sa husse att jag skulle få vara ensam hemma efter vår lunchpromenad. Han behövde åka och handla. Jag hoppade upp i mattes och husses säng och tog en tupplur under tiden. Funderade lite på vad det kunde vara husse skulle handla. Kanske så mycket gottis till mig att jag inte fick plats i bilen och därför inte kunde följa med. Mmm, jo, den tanken var bra trevlig.


Helt plötsligt var husse hemma igen. När man drömmer sött går tiden visst ganska fort. Men inte var där någon bil fylld med sötsaker till mig. Den var fylld av dun, närmare bestämt i form av ett duntäcke. Husse slängde in lakanen i tvätten och lade duntäcket på sängen. Han sa att nu när matte fryser så om kvällarna så är det precis lagom tid att byta ut hennes sommartäcke till ett lite varmare duntäcke och hennes gamla har ju sett bättre dagar.


Eftersom jag är familjens förste täcke-kontrollant behövde jag naturligtvis ta på mig det stora arbetet att godkänna mattes nya duntäcke medan det ännu låg packat i sin tygpåse.


Husse frågade om täcket fick godkänt men jag sa att han fick återkomma på den punkten. När han till slut kom in i sovrummet igen säger han att jag låg och snarkade på duntäcket. Jag sov så djupt att jag tydligen inte hörde honom kalla på mig.

Snarka vet jag i alla fall att jag minsann inte gjorde, men sov gott, jo det jag gjorde jag verkligen. Duntäcket kan jag meddela fick mycket väl godkänt. I natt sover jag på mattes sida av sängen, hihi.


Lagom till middag åkte vi och hämtade matte på jobbet och precis när vi kommit hem igen började det regna en massa så vår långrunda på kvällen fick vänta. Den fick vänta så länge att vi ännu inte varit ute, så någon väldigt lång runda blir det nog inte ikväll. Men nu låter det inte som att det regnar mer i alla fall så en liten runda ska vi nog passa på att ta nu, innan jag ska sova mjukt på dun :)


Nospussar!   

 
 
Melody

Melody

26 augusti 2014 07:42

Vilken tur att duntäcket fick godkänt! Hade ju varit jobbigt för husse om han hade varit tvungen att åka tillbaka och byta! Själv skulle jag helst vilja sova på mattes arm, men nu för tiden får jag också nöja mig med att sova på hennes duntäcke.
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

26 augusti 2014 17:23

Sova på armen är jättemysigt. Det brukar jag göra på kvällarna precis innan matte ska somna, sen vill hon kunna röra sig fritt och då går jag alltid över till husse. I natt sov jag dock på mattes täcke :D

 
Ludde

Ludde

26 augusti 2014 09:11

Endast det bästa är gott nog! Klart att du och matte ska dela på duntäcket. Bra att hussen köpte ett täcke som du kunde godkänna, men nog hade det varit bättre om du varit med och kunnat testa direkt i affären... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

26 augusti 2014 17:26

Visst var det allt vågat av hussen att köpa med sig täcket hem bara så där utan att egentligen fått det testat av mig. Men nu blev ju allting bra ändå ;)

 
Simba och Tasse

Simba och Tasse

26 augusti 2014 15:48

Så snällt av husse att köpa ett duntäcke till frusna matte <3 Det verkar vara jätteskönt att sova på, åtminstone att döma av ditt test - och du testade ju verkligen det grundligt, hihi... :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

26 augusti 2014 17:24

Det var verkligen ett mycket skönt täcke. Nästan så att jag funderar på om husse borde köpa ett till min lilla bädd också, hihi.

 
Aamor

Aamor

26 augusti 2014 18:10

Det ser verkligen mysigt ut när du ligger på täcket i påsen, ser nästan ut som om husse skulle köra iväg igen och köpa ett sånt till dig för det liknar en riktigt skön Laika-säng när det är ouppackat!
Så ni har fått vårt regnande nu, det är så trist men just nu är jag rätt nöjd för det har inte kommit regn på dagen ni under hela 2 dagar men på natten och det gör inget.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

27 augusti 2014 22:28

Jo, vet du...husse sa till matte att jag med kanske borde ha ett eget täcke, hihi. Vi får se hur det blir med den saken.
På nätterna får det gärna regna, men inte när vi ska vara ute, visst :)

 
Kim

Kim

27 augusti 2014 06:32

Aha, en expert! Du kanske kan ta anställning på ett sånt där duntäcke-företag som testare av täcken. Bedömma mjukhet- och värmehållningsprocent. Så kan du avlönas med godis t ex.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

27 augusti 2014 22:27

Det är nog ett jobb som hade passat mig perfekt :D

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

31 augusti 2014 22:56

Vem är världens bästa duntäckes-testare? Jo Laika så klart ;))

Nospuss från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

2 september 2014 12:16

Hihi, absolut :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards