laikagumman

Alla inlägg den 9 maj 2014

Av Laika - 9 maj 2014 21:28

Imorse fick matte bära mig till hallen för jag kom inte hur mycket hon än kallade. Jag ville fortsätta sova och var inte alls på hugget för någon tidig morgonpromenad. När vi kom ut i porten och väntade på hissen orkade jag inte ens stå och vänta utan satte mig ner med ryggen emot hissen, klart och tydligt ointresserad av att gå någonstans över huvud taget.


Ut kom vi i alla fall till slut och gick en liten runda som slutade vid bilen. Då blev jag lite glad för tänk om jag skulle få åka till matteföräldrarna och lata mig vid braskaminen. Så sant som det var tänkt, bilen parkerade på deras tomt och jag sprang in till mattemor. Mattemor är en mycket klok tvåbent som alltid vet vad jag vill, därför behövde jag inte sitta och skaka och frysa särskilt länge innan hon lade fram fårskinnspläden och tände brasan så att jag kunde ligga och gosa i värmen. Det är ett knep jag kan rekommendera mer än väl, skaka och frys... då lovar jag att ni får all empati och omvårdnad i världen ;) Man behöver inte ens frysa på riktigt.


När matte hämtade mig åkte vi iväg med bilen för att hämta husse. Vi kom lite tidigt så vi passade på att ta en runda nu när det inte regnade. Väl hemma fick jag mitt fredagsgottis, som jag för övrigt bestämde att jag skulle äta uppe i mattes och husses säng. Jag blev påkommen med att jag bäddade bort husses täcke och krafsade till lakanet lite. När allt låg som jag vill började jag knapra på mitt gottis. Hur mysigt som helst...

Matte tyckte dock inte att det var lika mysigt eftersom mina labbar var blöta plus att jag hade godis med mig upp i bädden. Behöver jag säga att det blev lakantvätt? ;) Men det betyder också att jag får sova i en nybäddad säng snart och det ska bli riktigt härligt. Ett bra sätt att starta helgen på.


Nospussar på er :)

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards