laikagumman

Alla inlägg den 31 maj 2014

Av Laika - 31 maj 2014 18:32

Vilket blandat väder vi har nu. Det blir ju nästan omöjligt för mig att säga när jag vill gå ut. Matte och husse kan man ju inte lita på, de kan ju lika väl dra ut mig i regn som i solsken. Jag förstår inte varför de ska envisas så med att gå ut när det regnar, för inte är jag i alla fall kissnödig då inte. Det är nästan som magi, alla mina uträttar-behov försvinner om det regnar. Mycket praktiskt!


Fast just idag har jag prickat in uppehållsväder på mina promenader. Det var egentligen bara på förmiddagen som det regnade, sedan kom solen och då tog vi oss en längre runda. Vet ni vad jag hittade då? En spikmatta, fast egentligen kanske jag ska säga spikkudde för den var mer formad som en kudde. Matte såg inte till en början mitt fynd men när hon såg vad jag nosat fram drog hon bort mig från min nya massagekudde. Matte är väl rädd för att få konkurrens när det kommer till att massera mig, men så var inte fallet alls upplös matte mig. Hon berättade att den lilla spikkudden var en igelkott.


Jag tittade på den på lite avstånd och helt plötsligt började den gå. Åh vad lycklig jag blev, min spikkudde skulle följa med mig hem. Men till min besvikelse så ville den inte det. Matte lovade att hon skulle massera mig tusen gånger bättre än en igelkott när vi kom in.


Sagt och gjort. Åhh vad massage är skönt och avslappnande :)



Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards