laikagumman

Alla inlägg den 18 maj 2014

Av Laika - 18 maj 2014 16:59

Min fredag hos matteföräldrarna var kanon. Jag var mycket riktigt ute nästan hela dagen och gosade i gräset, gick på promenader och vips så kom matte för att hämta mig. Dagen gick hur fort som helst. Vi gick hem och självklart doppade jag tassarna i min å. Allt blir bara så underbart när solen värmer.


På lördag eftermiddag gick jag med husse för att möta upp matte när hon slutat sitt jobb. Även då sken solen och temperaturen klättrade allt högre, så pass att man kan kalla det sommarvärme. Jag blev så klart lycklig när jag såg matte komma gåendes och visade genast henne att jag badat vid den lerigaste delen av min å även denna dag. Duschning och föning blev det hemma.


Sedan hände något spännande.

Hur hamnade det hundbenet där? På min tass, bedjandes om att jag skulle äta upp den i mattes och husses säng.


Matte frågade om det var så att det var jag som tagit med mig den upp i sängen, men inte då. Jag blev minst lika överraskad som matte, jodå. Jag tog hundbenet i munnen och tittade mig om. Ingen som kom och ville ha tillbaka benet, så jag bestämde mig för att äta upp det där i sängen. Menar, jag låg ju redan där och hundbenet likaså.


Och idag är vi inne på söndag, dagarna liksom flyger iväg. Vi hinner knappt med. Lika lite som jag hann med när matte sa att jag skulle klippas för att min päls vuxit så fort. Vips så var jag klar, eller i alla fall nästan. Jag gillar verkligen inte att bli klippt på mina tassar. Matte ska bara hålla på och kittlas hela tiden, men till slut blev vi även klara med det. Jag ansåg att jag var helt färdig, matte ville piffa mina öron lite, men det får vi ta en annan dag sa jag och satte mig i hallen. Det var dags för promenad.


Nu är vi nyss inkomna och solen har försvunnit och det luktar som att det ska börja regna. Vilken tur att jag har hunnit vara ute och busat av mig om det blir en regnig kväll. Fast ett uppehåll på kvällspromenaden kräver jag allt.


   

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards