laikagumman

Direktlänk till inlägg 18 maj 2014

Fredag, lördag, söndag

Av Laika - 18 maj 2014 16:59

Min fredag hos matteföräldrarna var kanon. Jag var mycket riktigt ute nästan hela dagen och gosade i gräset, gick på promenader och vips så kom matte för att hämta mig. Dagen gick hur fort som helst. Vi gick hem och självklart doppade jag tassarna i min å. Allt blir bara så underbart när solen värmer.


På lördag eftermiddag gick jag med husse för att möta upp matte när hon slutat sitt jobb. Även då sken solen och temperaturen klättrade allt högre, så pass att man kan kalla det sommarvärme. Jag blev så klart lycklig när jag såg matte komma gåendes och visade genast henne att jag badat vid den lerigaste delen av min å även denna dag. Duschning och föning blev det hemma.


Sedan hände något spännande.

Hur hamnade det hundbenet där? På min tass, bedjandes om att jag skulle äta upp den i mattes och husses säng.


Matte frågade om det var så att det var jag som tagit med mig den upp i sängen, men inte då. Jag blev minst lika överraskad som matte, jodå. Jag tog hundbenet i munnen och tittade mig om. Ingen som kom och ville ha tillbaka benet, så jag bestämde mig för att äta upp det där i sängen. Menar, jag låg ju redan där och hundbenet likaså.


Och idag är vi inne på söndag, dagarna liksom flyger iväg. Vi hinner knappt med. Lika lite som jag hann med när matte sa att jag skulle klippas för att min päls vuxit så fort. Vips så var jag klar, eller i alla fall nästan. Jag gillar verkligen inte att bli klippt på mina tassar. Matte ska bara hålla på och kittlas hela tiden, men till slut blev vi även klara med det. Jag ansåg att jag var helt färdig, matte ville piffa mina öron lite, men det får vi ta en annan dag sa jag och satte mig i hallen. Det var dags för promenad.


Nu är vi nyss inkomna och solen har försvunnit och det luktar som att det ska börja regna. Vilken tur att jag har hunnit vara ute och busat av mig om det blir en regnig kväll. Fast ett uppehåll på kvällspromenaden kräver jag allt.


   

 
 
Ludde

Ludde

18 maj 2014 17:46

Tänk att mattarna inte kan hålla sina klipska fingrar i styr! Min håller på och klipper och nafsar överallt hela tiden. Hon blir aldrig klar! Skönt att solen har tittat fram riktigt ordentligt nu. Det behövs om man ska doppa tassarna i vattnet. Vilken tur du hade att det där benet dök upp från ingenstans precis när du råkade vara i sängen. Du är allt en riktig turgumma du... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

18 maj 2014 17:58

Det är ju som att dom har saxarna fastlimmade på händerna ;) Ungefär som mitt hundben som bara låg där på min tass ;) Turgumma är bra grejer :)

 
Aamor

Aamor

18 maj 2014 19:14

Såå glad matte måste ha blivit när hon såg att du gjort en lerinpackning, hihi!
Vad märkligt att tuggbenet följde med dig upp i sängen, det måste verkligen ha önskat att bli uppätit, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

18 maj 2014 19:54

Jag försökte ge mattes byxor en lerinpackning med mina tassar, så att hon skulle märka hur mysigt det är men det uppskattades väl inte direkt. Tuggbenet däremot uppskattades väldigt mycket ;)

 
Första året i Hjo

Första året i Hjo

18 maj 2014 20:59

Extra mysigt med ben i sängen!

http://hanskhjo.blogspot.se

Laika

19 maj 2014 15:22

Visst är det :) Du får prova, hihi.

 
Kasper

Kasper

18 maj 2014 22:07

Visst är livet underbart ibland, med sol och värme och lera... Och så händer det små under också, nästan som mirakler - som det där med benet i sängen. Sötnos!!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

19 maj 2014 15:17

Det är det verkligen :) Jag älskar mirakel, hihi.

 
Melody

Melody

19 maj 2014 20:02

Vilka spännande saker det händer hos dig! Matte säger att hon hört talas om flygande mattor, men inte flygande hundben! Någon lerinpackning i ån är det dock ingen risk att jag utsätter mig för! Jag går rejäla omvägar för sådana behandlingar, men jag åkte på en helgdusch ändå, för matte var orolig för att jag fått fästningar på mig! Det är gott om sådana små kryp i Västervik, men både Shakira och jag klarade oss ifrån dem!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

19 maj 2014 22:25

Lerinpackning som är så roligt :D Då doftar man så där härligt utomhus, i alla fall ända fram till man åker in i duschen. Matte säger att lerinpackningar ska duschas bort, men det är väl sant. Annars gör dom väl ingen nytta, eller? ;)

 
BELLA, shitz

BELLA, shitz

19 maj 2014 21:49

Men, fattar inte var hundkexet kom ifrån ;) Hoppas att det var superdupergott!

BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

19 maj 2014 22:23

Visst är det konstigt? Men det smakade himmelskt så händer det fler gånger kommer jag absolut inte bli besviken.

 
Edith

Edith

20 maj 2014 14:27

Det är väl klart att man måste kunna få äta hundben i sängen. Eller? Har matte och husse aldrig hört talas om att äta frukost i sängen? Det är samma sak.

http://parisercollie.blogg.se

Laika

20 maj 2014 22:17

Hihi, du har så rätt Edith :D Jag kan få äta frukost, lunch och middag i sängen tycker jag :)

 
Kim

Kim

21 maj 2014 09:39

Du gjorde helt rätt. Godis-ben är till för att ätas upp och tillhör den som hittar dem.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

21 maj 2014 18:47

Tack Kim :) Det var innerligt gott ska jag få berätta :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards