laikagumman

Direktlänk till inlägg 30 maj 2015

Oj vad det regnar

Av Laika - 30 maj 2015 20:10

Lördag morgon och sovmorgon- underbart!

När vi var på väg in från morgonpromenaden började det precis regna. Senare, vid lunchtid var matte på balkongen och donade. Jag följde med och fick se att det regnade massor, verkligen massor. Som från en dusch nästan. Matte frågade om vi skulle gå ut. Jag tittade på henne ungefär en sekund och sedan sprang jag in i sovrummet och hoppade upp i sängen.


Sorry, jag sover och kan inte gå ut.


Jag fick ju så brått upp i sängen att jag varken hann bädda eller lägga mig tillrätta, men jag somnade där med huvudet hängandes utanför sängkanten. Vi gick aldrig ut...just då!

Men tro inte att jag kom undan den där regnduschen. På med regnkappa och ut, bara ut. Jag kan göra allt jag behöver på en nanosekund när vädret är så här. Fort in igen och tycka lite synd om mig själv. 


Matte säger att regnet slutat nu och att det snart är fritt fram för kvällspromenaden, men när jag vet att det regnat hela dagen så är jag väldigt, väldigt skeptisk till att följa med ut. Åker regnkappan fram när jag är i hallen, så tänker jag lägga benen på ryggen och försvinna snabbare än kvickt, för då vet jag hur vädret där ute är.


Blöta nospussar!



 
 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

30 maj 2015 20:52

Idag behövde nog alla ordentliga regnkläder...
Vi förstår att du var snabb med att uträtta det du skulle i hällregnet.
Amanda ville ut på verandan och jag fick en arg blick av henne när det regnade in där med. Hon tyckte att det var mitt fel :(
Fast OM det nu regnar i rastgården några meter bort, så är det väl klart att det regnar in på verandan med...

Kram å en "vattnig" puss

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

30 maj 2015 22:10

Hihi, jag kan också anklaga matte att det regnar ute. Kommer regnkappan fram vet jag ju vad det väntar för väder...tar inte matte fram kappan, så regnar det ju inte. Alltså borde det ju vara lite mattes fel nånstans, hihi.

 
Aamor

Aamor

30 maj 2015 21:03

Usch ja för det där blöta. Har regnat hos oss också idag men mer som korta och lite längre skurar.
Hoppas verkligen du slipper regnet på kvällsrundan!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

30 maj 2015 22:09

Jag slapp regnet på kvällsrundan, skönt. Imorgon lovar matte att det bara ska vara grått och trist men att det inte ska regna. Vi får se, vi får se...

 
Melody

Melody

30 maj 2015 21:28

Har du regnkappa? Jag har visst en regnoverall någonstans, men den vägrar jag att gå i så den har nog hamnat långt in i ett skåp. Här har vi haft sol mellan regnskurarna, men det konstiga är att trots att matte drog ut oss när solen lyste så kom det svarta moln och regnskur varenda gång vi hundra meter hemifrån.
Helt klart tycker vädergudarna att vi skulle hålla oss inomhus idag!
Önskar Er en söndag med betydligt bättre väder!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

30 maj 2015 22:07

Nej men vad säger du? Blir du hellre blöt än tar på dig en overall? Jag tror att du skulle vara superfin i den :D Fast kan man hellre stanna inne än gå ut i regnet med regnkläder så är ju valet inte så svårt.

 
Andra året i Hjo

Andra året i Hjo

31 maj 2015 11:26

Inget vidare vårväder. Hjo-Hjo kikade också ut och vände igår. Idag sol men kalla vindar. När kommer värmen?

http://hanskhjo.blogspot.se

Laika

31 maj 2015 12:06

Man kan undra. Det verkar som att de lovar att den är på väg, men så har de ju sagt ett tag nu. Fast morgonrundan idag klarade vi utan en endaste droppe.

 
Kasper

Kasper

31 maj 2015 20:21

Eländig dag i går!!
I dag har det till och med tittat fram lite sol ibland, men det är kallt! I synnerhet matte klagar.
Har jag nån gång berättat för dig att jag tycker att du är världens sötis? Hehe, ifall inte, så gör jag det nu - äsch, jag säger det i vilket fall!!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

31 maj 2015 22:35

Hihi, jag kan säga dig Kasper att det är något man aldrig någonsin tröttnar på att höra :D

 
Ludde

Ludde

1 juni 2015 11:49

Jag ligger också hellre i sängen än att gå ut i regnet men jag måste ju ut och sniffa in läget ibland oavsett vädret... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

1 juni 2015 20:31

Usch nej, det har jag inget behov av om det regnar ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards