laikagumman

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2015

Det där med nattsömn...

Av Laika - 1 oktober 2015 19:01

Att sova på husses sida om sängen är ett perfekt samspel. Lägger jag mig tätt intill husses ben och sträcker lite på mig så flyttar han snällt ut en bit. Flyttar jag efter och gör samma sak så gör han i sin tur samma sak. Det leder som ni förstår till, en massa sängplats för mig. Jag gillar att sträcka ut mig när jag sover. Husse får väl kanske inte så mycket sängplats till slut men då brukar han ta upp mig till sin famn och så gosar vi ihop oss och somnar om.


Med matte däremot... det är ju trevligt att sova nära henne också, trodde jag. Kryper jag nära brer hon ut sig mer, så att jag blir den som inte får någon plats. Därför är det bästa att lägga sig uppe vid mattes huvud för där finns inga ben som knuffar mig åt sidan.


Matte vänder och vrider på sig ganska mycket också när hon sover, medan husse ligger still. Jag tror jag vet på vilken sida av sängen jag ska sova på även i fortsättningen. Ni kan väl förstå varför jag ligger kvar här in på morgonkvisten, bredvid mattes huvudkudde och sover, soooover och sooooover. Vem orkar vakna tidigt på morgonen och ge sig ut när man knappt fått sova för att matte bökar så om nätterna.

Som tur är har jag fått vara hemma med husse idag även om vi följde med matte på promenad när hon gick. Husse har fått ta hand om mig och gosa med mig. Mitt i allt blev jag dessutom illamående och kräktes två gånger. Skulle inte förvåna mig om det var för min totala utmattning och brist på nattsömn, hihi. I natt sover jag vid husses ben i alla fall.


Nospussar! 

 
 
Aamor

Aamor

1 oktober 2015 20:05

Det är viktigt att välja rätt plats att sova på. Du kan ju gosa med din matte innan du somnar och sen ta över, nä jag menar ligga i husses sängdel sen ;-)
Jag sover aldrig hos min matte för hon är lika hopplös som din tydligen, min kan till och med vakna på tvären i sängen och tänk om jag legat där då.
Hoppas du mår bättre nu.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

1 oktober 2015 20:26

Kanske är något med mattar då, att de sover så ;) Inte kan man ligga och sova med sin matte om hon vaknar på tvären, för ja...vart hade du varit då? Tur att jag också har en egen bädd som jag kan sova i om jag vill ha lugn och ro, samt plats, hihi.
Tack, ja mår nog bättre nu. Fick dock tråkig blötmat till middag och den har jag inte velat ha än, men det är bara för att jag ill ha nåt godare ;)

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

1 oktober 2015 20:20

Du vet nog hur du ska få mestaste platsen i sängen, BusFia.
Huvudsaken är väl att husse inte hamnar på golvet till slut *fniss*

Kram å puss på nosen, Sötnos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

1 oktober 2015 20:27

Hihi, en gång vaknade husse med underbenen utanför sängkanten för att jag tagit så mycket plats :) Men än har han inte trillat ur sängen i alla fall och det är ju tacksamt ;)

 
Lillian

Lillian

1 oktober 2015 23:09

Uff du har det ikke greit :) Det er viktig å vite hvor man skal starte å legge seg, så slipper man å være sengen rundt for å få sove skikkelig hele natten gjennom.

http://www.sognafaret.no

Laika

2 oktober 2015 18:40

I natt blev det som vanligt, husses sida och jag sov så gott hela natten :D

 
Ludde

Ludde

2 oktober 2015 11:41

Du lever verkligen farligt på nätterna du. Jag skulle inte våga ligga bland alla ben och armar i sängen. Inte när man har en egen. hoppas du inte välter hussen ur sängen bara... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

2 oktober 2015 18:42

Tror inte det är någon fara om husse skulle ramla ur sängen ;) värre om jag skulle göra det, jag sover tyngre än vad han gör... det måste ju betyda att mitt fall skulle bli hårdare, visst?

 
Kasper

Kasper

2 oktober 2015 16:27

Jag ligger aldrig och sover i sängen, men har mitt sovtäcke alldeles nedanför mattes säng. Men hon kan störa mig där också. Ibland får hon för sig att kliva upp medan jag fortfarande sover. Fast då går hon alltid och lägger sig igen, för hon är mer sovig av sig än vad jag är. :D
Tur för dig att du har olika sovställen att välja på. Jag har ju ingen husse, men att mattar kan vara störiga det vet jag minsann. Svårt att få pli på dom, men skam den som ger sig. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

2 oktober 2015 18:40

Matte är bra att gosa med precis när hon krupit ner i bädden, men nej...sedan blir det helt klart husses sida även hädan efter ;) Då vet jag att jag kan sova gott.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards