laikagumman

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2015

Låt mig sova!!!

Av Laika - 10 oktober 2015 16:25

Vem ställer väckarklockan en lördag? Vem går upp tidigare än nödvändigt en lördag? Ja, inte är det då jag i alla fall. Men här hemma hade matte andra saker i åtanke. Det här med att vakna tidigt för att hinna med saker och ting, ja det kan man väl få, men varför blanda in mig? Förstår ingenting.


Jag låg och sov, hade bäddat i sängen som matte lämnat och sedan kommer hon bara och säger att vi ska gå ut... Ser det ut som att jag kanske vill gå ut?

 

Nej, låt mig sova!!!

Matte var så snäll och lät mig sova, tänk vilken bra matte jag ändå faktiskt har. Matte till och med försvann hemifrån ett tag, men då var jag hemma med husse. Till slut vaknade jag dock till och tyckte att det var okej att gå en morgonpromenad. Det har börjat bli ganska kallt ute nu och trädens löv faller allt mer, och prasslande löv på marken vet ni ju redan att jag gillar.


Min lördag har innehållit en hel del vila, ett och ett annat ögonkast har jag väl gett matte för att hålla koll på henne men annars så kan jag inte vara mycket mera nöjd med livet som det är just nu. Eftermiddagspromenaden blev en lång en den med och när man går mycket blir man sugen och hungrig. Godisförrådet börjar bli tomt så matte har lovat att vi ska åka och handla godis någon dag, jippie. Maten ikväll har jag kollat in och vet därmed att det kommer bjudas på tacos. Mums!


Nospussar från en morgontrött men promenadglad och hungrig Laika!

 
 
Aamor

Aamor

10 oktober 2015 17:41

Bara för att ens matte går upp är det absolut inte nödvändigt att gå ut direkt, bara om det är vi själva som vill och då brukar vi ju väcka dom. Min har lärt sig det tack och lov, hihi!
Låter som du haft en toppendag och se till att få påfyllt godisförrådet snart för det är nått som aldrig får vara tomt ;-)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

10 oktober 2015 19:00

Ja det blir väl så att man blir drabbad om man inte passar sig, när ens matte blir en hurtbulle för en dag, hihi.

 
Ludde

Ludde

11 oktober 2015 08:50

Speciellt så här på hösten är det skönt att få sova klart innan man går ut. Förstår inte riktigt hur jag kunde vakna tidigt i ungdomen och tycka att morgonpromenad vid 6-tiden var uppiggande... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

11 oktober 2015 13:49

Nej fy, hur kan man tycka om det, hihi. Kan själv inte ens minnas så långt bak i tiden om jag någonsin tyckt om att gå ut så tidigt ;)

 
Kasper

Kasper

11 oktober 2015 14:39

Hos mig är det liksom tvärtom. Tror inte att matten nånsin skulle kliva ur sängen om inte jag påminde henne om att hon har katter som vill in och hund som vill ut. :)
Fast numera har vi synkroniserat oss rätt bra, tycker jag.
Visst är det mysigt med prasslande löv, det gillar jag också. Det frasar också rätt kul i frostigt gräs. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

11 oktober 2015 19:44

Visst är det bästa när man själv vaknar först och sedan följer de tvåbenta efter, och efter mysmorgon så kan man gå på promenad, sent på förmiddagen eller tidig lunch kanske en del skulle säga, hihi.

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

11 oktober 2015 18:20

Skönt att få vakna själv på helgerna!
Du ser inte särskilt pigg ut på bilden, bra att du fick sova mer ;-)
Härligt med soliga hösthelger!

Kram å nospussar

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

11 oktober 2015 19:42

Det var så tidigt, så tidigt när det fotot togs. Ingen är ju perfekt men hade matte inte ens väckt mig så kan jag nog säga att hon hade varit perfekt, hihi.

 
Edith o Hilda

Edith o Hilda

12 oktober 2015 15:41

Din matte är allt bra snäll som lät dig sova vidare. Nog måste man väl få kunna ta en sovmorgon om lördagen, eller hur.

http://www.parisercollie.blogg.se

Laika

12 oktober 2015 17:25

Visst är det så, inte kan man väl vakna till en väckarklocka även på helgen när man gör det hela veckan annars. Nej någon ordning får det allt vara, hihi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards