laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 juli 2016

Lata dagar

Av Laika - 9 juli 2016 13:12

Sommarvärmen fortsätter att lämna plats åt både kalla vindar och rejäla regnskurar, men inte rår det på mitt humör i alla fall. Skiner solen på morgonen brukar jag gåvägra och väljer hellre att ta matte, husse och Oscar på en långrunda på kvällen istället. Är det solsken ska man också njuta. Det kan jag.


Först stannar man bara rakt upp och ner, lägger sig ner på lämplig plats och ser sig omkring ifall det kanske händer något spännande värt att resa sig för.

Om inte, så är det dags att gräsrulla lite.

Matte brukar fråga om jag är klar och så drar hon lite i kopplet, men jag brukar ligga kvar. Ja, förutom just denna gång för solen försvann och molnen som täckte solen var mörka. Jag följde snällt med matte.


En regndroppe, två regndroppar och sedan öppnade hela himlen sig. Vi sprang in vill jag lova. Tur att vi har en balkong som det inte kan regna in på, för då kan jag ligga där och ändå njuta av att vara "lite ute".   


Vi har gjort lite utflykter i veckan också, till skärgården. Dock fanns det inga stränder för mig där jag kunde undersöka vattnet så ett dopp i havet har jag inte fått känna på i år. Men jag har ju min å som är både grund och djup så jag kan välja om jag vill simma eller bara plaska. Den är bra att ha så nära för idag är det riktigt fint väder så kanske går vi dit i eftermiddag och plaskar lite, men först ska jag lata mig lite på balkongen och känna vindbrisarna i pälsen. Gäääsp...


Nospussar!

 
 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

9 juli 2016 13:47

Visst behövs regn, men inte då ni är ute på promenad... Bättre om det regnar på nätterna.
Jättefina bilder på dig som vanligt, synd att Oscar är så liten än att han inte kan gräsrulla med dig.

❤ Kram å puss på söta nosen ❤

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

9 juli 2016 18:10

Ja, oj så roligt det ska bli när han kan gräsrulla med mig, det ser jag fram emot :)

 
Kasper

Kasper

9 juli 2016 19:24

Vädret är verkligen lite hipp som happ, idag strålande sol och lagom varmt, tryckande fuktig värme, åska, störtregn och sen sol igen Kvällssol. Åskan var vidrig!!!!! Nu känns det bra igen.
Fint med balkong, och du vet ju alltid hur du bäst ska ha det för att trivas. Och tänk, så bra du lyckats dressera din matte och säkert också husse. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

9 juli 2016 20:23

Den där eländiga åskan letade sig hit också, men drog snabbt förbi. Nu skiner kvällssolen så då ska vi passa på att gå en runda.

 
Aamor

Aamor

9 juli 2016 20:29

Det är gottigt att få ta promenaderna i sin egen takt för det finns ingen anledning att rusa fram om det inte regnar eller nått annat kul kommer efteråt. Nu tillhör inte regnet nått kul men rusa vill man ändå, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

11 juli 2016 19:43

Ja, rusa till roligheter kan jag nog allt tänka mig att göra, annars gör jag som idag-på alla mina promenader hittills, lägger mig i gräset och låter matte och husse vänta på mig. Dra en liggande hund efter sig är visst inte så poppis, hihi

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

13 juli 2016 16:10

Så härligt att du satsa helhjärtat på ditt stora intresse för gräsrullning nu :-) Vi håller tassar och tummar att det inte kommer något regn och saboterar dina viktiga träningspass :-)Härliga bilder på dig in action!
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

14 juli 2016 19:44

Nog har vi haft lite regn, eller ja det kom rätt mycket på en och samma dag. Då var det inte roligt att gå ut men i övrigt har det varit riktigt gräsrullarväder :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards