laikagumman

Alla inlägg den 9 januari 2016

Av Laika - 9 januari 2016 18:11

Det blev kallt och så kom det lite snö, sedan kom det lite mer. I onsdags var det så att snön nätt och jämnt täckte marken. Jag och matte gick på långrunda men innan vi började promenaden fick jag snörulla lite för att få igång värmen i kroppen. Det var -13 grader den dagen.

Det känns väldigt uppfriskande att ha snörullat lite.

 

Men den känslan försvann ganska snabbt för jag fick fryskramp i mitt ena framben när vi promenerade, så matte fick lyfta upp mig och värma upp tassarna på mig innan vi kunde vända och gå hemåt igen. 


Tur att det inte är riktigt lika kallt idag, som mest har visaren sagt -9 grader. Förresten har det snöat ganska mycket mer sedan i onsdags. Nu har vi kanske en dm snö och mer ska det komma. 


Vad har annars hänt i dagarna? Inte mycket egentligen. Promenader och gos, julen har jag städat undan tillsammans med matte och jag har vaktat henne när hon lagat till middag. Köttfärssås och spaghetti är inget man bara låter henne laga till utan uppsikt. Jag fick en rejäl portion till middag och jag såg även att matte frös in flera portioner till mig. Imorgon blir det söndagsstek, även det kalasgott. Då sover man gott efter en sådan middag.


Snart ska vi gå ut för att möta upp husse som varit iväg en stund, men nu när det är så mörkt ute är det bra att han får möte av mig så han hittar hem till rätt port, hihi.


Snöglada nospussar!

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards