laikagumman

Direktlänk till inlägg 30 april 2013

Valborg

Av Laika - 30 april 2013 18:15

Ikväll är det valborg och brasorna ska tändas. Det betyder att det blir så där härligt varmt och gott att vara i närheten av en sådan brasa och att det finns massor med människor att hälsa på. Fast vi brukar inte alltid gå till brasorna, för jag blir ju så liten i mängden att alla inte alltid ser mig, vilket ju är förargligt tycker jag med tanke på hur många det finns att hälsa på under en sådan tillställning.


En dag som denna har jag i alla fall fått äta en riktig kalasmiddag, köttfärs med äggula.

 


När man äter så gott är det riktigt härligt att gos-torka sig efter maten.


När jag var klar tittade jag upp på matte med ett leende, sååå mätt och belåten.


Den här kvällen kan ju inte bli så mycket bättre       

 
 
Frasse

Frasse

30 april 2013 19:00

Skönt att höra att det finns mattar med sinne för livets väsentligheter. Min matte bara yrade om att hon var ledig och att vi skulle tassa ut på gården. Inte ett ord om goda måltider, som enligt min mening är det absolut bästa - jam, i princip enda - sättet att fira vad det än vara må :-)
Önskar dig och de dina en riktigt fin och mysig helg! :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

30 april 2013 21:41

Tack detsamma önskar vi er :)
Klart att goda måltider är det mest väsentliga egentligen :) Jag hoppas att du fick dig en smaskig portion mat ikväll ändå :)

 
Aamor

Aamor

30 april 2013 21:16

Ännu en gång vi har storleken emot oss men så länge ingen trampar på oss gör det inget, hihi!
Vi struntade i brasan idag pga mycket folk.
Vilket gulligt leende, klart man blir så glad efter en smaskig måltid och det känns bra att vara mätt!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

30 april 2013 21:40

Matte skrattade när hon tittade på bilderna och fick se mitt smil... Men det kan jag väl bjuda på då :)
Vi stannade också hemma, här har det regnat till och från och det blåser så dant. Mysigare inomhus faktiskt. Hoppas ni får en lugn och skön kväll.

 
Ludde

Ludde

30 april 2013 22:35

Med sån gourmetmat behöver man inte nån brasa för att må bra! Det räcker nästan med en bra nostorkarmatta. Vilket sött leende du har! När jag ler ser det mest ut som om jag morrar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

1 maj 2013 00:03

Ikväll blev det ingen brasa men som du säger, med den middagen behöver man ingen brasa. Jag mös så bra här hemma istället med både matte och husse :)

 
Kim

Kim

1 maj 2013 01:40

Du har tur du. Min matte satte mig i ett koppel, långt visserligen, och knöt upp min vid ett trä. Sen brände de ner en stor brasa och röken sved i mina ögon. Ingen riktig långpromenad, bara en halvlång blev det, bara för att de skulle elda upp alla kvistar, som de samlat i trädgården Väldigt bortslösad dag.

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

1 maj 2013 19:10

Men asch då, så trist. Det är ju skönt att vara ute, men kanske inte om röken svider i ögonen :)
Hoppas du kompenseras mer än bra för din tråkkväll :)

 
Melody

Melody

1 maj 2013 07:06

Här blev det heller ingen bra, fastän jag var lovad att få gå dit! Det blåste så förfärligt och matte har inte vant sig vid den här kylan efter Spanienvistelsen, så det blev myskväll hemma i stället. Och jag åt en massa nyklippt gräs och kräktes, men det var kanske flera än jag som gjorde det i går kväll. Ja, inte åt gräs men kräktes av andra orsaker.
Önskar er en riktigt skön dag i solen!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

1 maj 2013 19:08

Men äta gräs är jättetrevligt, det brukar jag också smaska på ganska bra :)
Hoppas du mår bättre efter kräkandet ;) men det brukar vi ju göra ganska snabbt efteråt, till skillnad från de där tvåbenta kanske.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

1 maj 2013 18:32

Underbart smail, Laika! Men vilken JÄTTEportion till din lilla mage?. Vart tar maten vägen?

Undrar
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

1 maj 2013 19:05

Hihi, ja den portionen var stor och allt gick faktiskt inte ner, blev bara några tuggor kvar ;) Men min mage tar emot väldigt mycket mat, hela tiden helst, hihi. Men jag är ute och går massor varenda dag, långa skogspromenader och mycket håll i gång, därför blir jag superhungrig också :)

 
Kasper

Kasper

2 maj 2013 01:13

Tack för tipset! Nu har jag talat om för min matte att om hon ger mig sån där mat som du fick, då ska jag också le så där fint. Mot henne. (Hoppas hon nappar på mitt dealförslag!)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

2 maj 2013 19:09

Hihi, det tycker jag absolut att du ska göra och det borde din matte nappa på direkt. Vem vill inte se en nöjd Kasper?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards