laikagumman

Direktlänk till inlägg 20 juli 2013

Kalas

Av Laika - 20 juli 2013 20:53

Imorse sov jag jättelänge och hade hoppat upp till matte och husse där jag bäddade in mig riktigt ordentligt i helt nytvättade lakan. Min bädd var ju inte alls lika mysig i jämförelse.


Så här såg det ut när matte vände sig om och öppnade ögonen:


Ni kan ju förstå att jag låg skönt va. Där låg jag kvar ett bra tag, ända in på sena förmiddagen. När matte sa till mig att nu fick det vara nog, att jag inte fick ligga kvar och sova mer så följde jag med på en promenad. Anledningen till att jag var så sömnig var en händelserik dag igår. Jag gick på mina vanliga promenader men också på en milspromenad och jag lekte massor med mötande kompisar och hade verkligen jättekul längs hela rundan, såg både fåglar och ekorrar. Sedan fick jag duscha när jag kom hem, matte kammade och fönade, tovor i öronen som skulle redas ut och sedan började hon klippa på mig vid nosen så att jag kan fortsätta se ut. Klorna filades också... ja ni hör ju, man blir ju bara trött av att läsa det.


Nåväl, efter att vi gjort det vi skulle idag på förmiddagen åkte vi hem till matteföräldrarna för att fira mattesyster. Det grillades och jag fick en grillad korv och lite köttbitar, allt detta ute i trädgården. Vilken lyx va. Där satt jag och njöt medan de andra satt på altanen.


Från halvskugga till soliga platser för att återigen ta lite skugga. Ja, mina favoritplatser där ute i trädgården är många.


Jag har även skött om min lilla tjej som visade sig ha feber, men hon var glad och pigg ett litet tag i alla fall. Vi gosade tillsammans ganska mycket och när hon börjde bli mer hängig höll jag henne sällskap och gav tröst ända fram till att dom åkte hem.


Då var det dags att ta plats på stolen där ute bland det andra sällskapet och njuta mer. Visst är jag rufsig och snygg i skägget? Det är gräsrullsskägg. Jag lyckades också hitta en massa frön som fastnar så där gott i pälsen. De satt i både öron och skägg.


När vi firat färdigt och kvällen närmade sig tackade vi för oss och för den goda maten och fikat, sedan åkte vi hem och nu ligger vi och slappar i väntan på sista rundan. Oj, vad dagen gick fort, men så roligt vi haft. Ett jättegrattis till mattes syster önskar vi också :)


Ha en fortsatt härlig lördagkväll allihop!       

 
 
Aamor

Aamor

21 juli 2013 10:57

Efter en sån dag behövs mycket vila och man ska absolut ligga på det skönaste stället!
Grattis till din mattes syster!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

21 juli 2013 13:24

Visst är det så :) Idag är det fart på mig igen, efter en hel natts god sömn :)

 
Ludde

Ludde

21 juli 2013 17:18

Vad vore livet utan fest? Jag tror att din lilla febriga kompis var väldigt glad åt att du höll henne sällskap och tröstade henne. Och ändå hann du med både grillkorv och gräsrull! Man behöver allt vila ordentligt efter såna långpromenader och festligheter... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

22 juli 2013 12:17

Precis, livet måste ju innehålla fest också :) Fast de flesta av mina dagar är väldigt festliga, hihi :) Idag ska vi förhoppningsvis åka och bada.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

23 juli 2013 10:42

Du har då verkligen fullt upp. Klart att du blir trött och behöver vila då! De där fröerna känner jag igen - de är riktigt efterhängsna ;)
Nu ska Matte och jag ta oss ett morgondopp!

Badhälsnimgsr från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

23 juli 2013 20:46

Visst är dom jobbiga? Om dom ändå gjorde nytta för våra pälsar :) Vad skönt med morgondopp. Simma lugnt :D

 
Melody

Melody

23 juli 2013 17:06

Visst är det härligt med fest och allra bäst är fester där det finns barn med!
Sådana där små runda frön har jag gått om i pälsen varje kväll, men nu har matte givit upp hoppet om att jag ska få någon riktig shih tzu päls! Hon tycker att jag ser ut som en dammvippa!
Ha det gott i sommarvärmen!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

23 juli 2013 20:46

Hihi, ja det gav min matte upp också ganska fort. Funkade liksom inte riktigt :) Alltid en massa skräp med in.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards