laikagumman

Direktlänk till inlägg 7 september 2013

Vilken dag!

Av Laika - 7 september 2013 19:46

Vilken dag det blev! Husse åkte tidigt på morgonen för att jobba, matte och jag somnade om. Sedan ringer mattes telefon och hon blir väckt och tillfrågad om hon kan åka in och jobba idag för hennes kollega är sjuk. Snäll som matte är ställde hon upp. Detta innebar ju att jag blev tvungen att vakna tillsammans med matte för att åka hem till matteföräldrarna så att jag kunde tillbringa mina timmar där. Vi tog cykeln och matte trampade attans fort, vi var framme på 20 min istället för de vanliga 35 min. Sedan gick matte till jobbet och jag fick vara hemma med matteföräldrarna. 


Det blev ingen lång dag för matte som tur var och när hon sedan kom för att hämta mig låg jag ute i trädgården och sov. Det har varit en varm och skön dag idag så trädgårdshänget kunde knappt blivit bättre.


Jag har en löplina kopplad till mitt sele så att jag inte smiter över tomtgränsen, vad det nu skulle vara till för någon nytta när jag ändå bara sov och mös en massa. Ser ni förresten hur mycket löv som fallit ner från min stora björk?

Jag ska berätta att jag sov så tungt att jag först inte hörde när matte kom, och så här kan man alltså se ut när man är alldeles nyvaken, under en björk som släppt ifrån sig massor med löv.


På hemvägen följde mattemor med på sin cykel och de skulle motionstrampa och vet ni vad det betyder? Att jag får vind i pälsen hela cykelturen igenom. Vilken lördag det blev. 


Imorgon ska vi ut och cykla igen för då ska vi på kalas, fast då säger matte att hon inte ska motionstrampa för hon vill vara fin när hon kommer fram. Men jag då?? Jag vill också vara fin när jag kommer fram och det blir jag med motionscykling när mina öron blir vindfönade, då får jag ju extra volym... men matte köper inte riktigt det där. Hon säger att jag kan få rosetter i öronen istället, att det är minst lika fint om inte finare. Jag tror nog bara att matte är lite lat. 


Något jag inte behöver tro är att vi ska mysa hela kvällen nu när husse också kommit hem. Önskar er alla en skön lördagskväll med massor av lördagsgott och kill på magen.

 
 
Melody

Melody

7 september 2013 21:52

Sådan härlig dag du har haft, men det var ju synd om matte som fick trampa så fort för att åka och jobba på sin lediga dag!
Jag har varit lite missnöjd idag för matte säger att jag inte ska lika mycket mat nu som i fjällen! Mat efter motion säger hon till mig och så sitter hon borta och äter själv hur mycket som helst! En dentastix till lördagsgodis det är för lite!
Hoppas jag får ta del av hotellfrukosten i morgon bitti som kompensation!
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

7 september 2013 22:46

Jo men det där är ju bara för jobbigt, här regleras det också hej vilt emellanåt. Hoppas verkligen lite hotellfrukost får glida ner i din mage :)

 
Kasper

Kasper

8 september 2013 01:06

Trist för matte att behöva jobba i stället för att vara ledig, men du fick ju i alla fall en fin dag.
Det faller en massa löv hos mej också. Men riktigt varm och skön dag har jag också haft.
Har jag förresten någon gång tidigare nämnt att du är en riktig sötis? :D

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

8 september 2013 10:37

Hihi tack :) Ja, vi håller tummar och tassar för att hösten kommer bli solig och fin.

 
Aamor

Aamor

8 september 2013 16:21

Där blev det ett snabbt uppvaknande!
Oj så nyvaknad du ser ut på bilden men lika bedårande som vanligt ändå!
De är lite känsliga med att inte gå för fort eller cykla för fort när de ska vara fina, lite svett gör väl inget, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

9 september 2013 19:50

Hihi, precis min melodi Aamor :) men matte håller inte alls med om att svett väl inte gör nåt :)

 
Ludde

Ludde

8 september 2013 23:56

Klart att man sover mycket bättre ute på gräsmattan. Speciellt med en massa mjuka löv. Jag tror också att rosetter passar minst lika bra som cykelfönade öron... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

9 september 2013 19:49

Ja, där låg jag jättebra :)

 
Buttons

Buttons

9 september 2013 08:40

gomorron sötis, det faller löv och börjar bli himla kallt här uppe i norr.............vi färdas snart söderut...........blötpuss

http://floridatjej.bloggplatsen.se

Laika

9 september 2013 19:48

Ja, åk söderut för där är det varmare :) Vi bor mitt emellan men kanske borde vi mer förflytta oss för att få hålla kvar solen och värmen så länge som möjligt :)

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

10 september 2013 19:00

Så gött du sov ute i trädgården! Och vilken tur att du har dina Matteföräldrar när det kör ihop sig på jobbet för matten din. Och du är säkert jättefin med rosetter i öronen :)
Nospussar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

10 september 2013 19:42

Ja, hemma hos dom har jag det alltid bra så det är bara kul att komma dit och så är ju deras trädgård så där extra bra :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards