laikagumman

Direktlänk till inlägg 29 september 2013

Hej Penny, Hej då Penny!

Av Laika - 29 september 2013 15:15

Nu är vi hemma igen, vi kom hem tidigt i går morse och idag har Penny och hennes husse redan åkt tillbaka till Helsingborg. Allt ska gå så fort när helgerna är så korta, hur har de där tvåbenta människorna som bestämmer sånt tänkt egentligen? Men hur som haver så var hela visiten nere i Helsingborg och besöket här uppe mer än trevligt.


Jag har visat Penny mina favortigräsmattor och vart man kan läsa de bästa nyheterna. Här inne har jag bjudit upp henne i matte-husses säng och visat henne att min matte kan bjuda på godis när man sitter fint och väntar.


Mattan som vi för övrigt sitter på är min favoritmatta. Där brukar jag kunna samla lite leksaker och jag tog med mig två leksaker till mattan för att erbjuda Penny att också få leka med en.

"Här Penny, den här kan du få leka med"


Men Penny bara tittade avvaktande på mig...

"Du kanske vill veta varför det här är min favoritmatta? Jag ska visa dig så kommer du nog att förstå, vi kan ju leka med nallarna sen"


Nu förstod Penny, klart att man älskar en sån matta när man kan rulla och knåda sig så bra på den. Därefter gick hon fram till en av leksakerna och vi lekte en stund innan vi gick ut igen. 


När Penny åkte hem följde vi med ut till bilen och vinkade hej då. Jag hoppas att vi ses snart igen.

Nu ska jag vila och sova ikapp mig, det har hänt mycket den här veckan. Är säkert pigg igen till kvällsrundan :)   

 
 
Melody

Melody

29 september 2013 16:37

Underbart är kort, säger matte och det verkar stämma in på ditt besök av Penny!
Så söta ni är tillsammans! Förstår om du behöver vila nu!
Själv ska jag åka och bråka lite med mina Berner Sennen kusiner som är i sitt Skånehus ett par dagar! Den där Sala som är bara några månader äldre än mig tror att hon kan få nosa på mig hur som helst, men jag sätter henne allt på plats.
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

29 september 2013 20:14

Det är bra det Melody, det är krut i oss (små)hundar :)

 
Aamor

Aamor

29 september 2013 17:08

Håller helt klart med dig, hur kan en helg bara vara 2 dagars fritt, man hinner ju inte med nått, dags att vända på arbete och helger, 2 dagars arbete och 5 dagar fritt, hihi!
Bra att du visade Penny hur du har det hemma hos dig.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

29 september 2013 20:13

Ja, så borde det verkligen vara :) Det skulle ju gynna alla, visst? Hihi

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

29 september 2013 21:34

Väldigt intensiva dagar du haft, Laika, men roliga. Så klart att man måste vila och ta igen sig då!

http://Bellas dogblogg

Laika

29 september 2013 22:21

Ja, det tar på en när man inte är på hemmaplan och när man väl är det så ska man ju se till att ens kompis har det minst lika bra :D

 
Ludde

Ludde

29 september 2013 23:25

Va kul att penny följde med ända hem till dig så du kunde visa henne runt! Hon kommer nog att önska sig en sån matta också! Rullvänliga mattor växer inte på trän... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

30 september 2013 20:40

Mm, den mattan är ju verkligen guld värd :D

 
Kasper

Kasper

29 september 2013 23:36

Du hann ju visa massor! ;) I alla fall allt som var riktigt viktigt, ju!
Hoppas att Penny kom underfund med hur perfekt en sån där matte är, till nästan allting. Då ber hon nog om en egen, där hemma... ;)
Men det var allt en attans ort helg...

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

30 september 2013 20:39

Hihi, ja :) Fast visst blev helgen så himla kort, jättetrist att behöva säga hej då.

 
Frasse

Frasse

1 oktober 2013 16:45

Jamar helt med om att helgerna är på tok för korta, hur har människorna tänkt där egentligen? Det märkliga är att min matte inget hellre vill än att få längre helger, så då borde det ju inte vara något att jama om - förläng helgerna, punkt slut!
Penny verkar ju vara en väldigt trevlig skällistjej! Kul att du lyckades få henne att inse hur fin din rull- och lekmatta är till slut, vore ju tråkigt om hon hade fått åka hem till Helsingborg utan den upplevelsen :-)
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

1 oktober 2013 22:14

Precis, det är väl bara att bestämma att det är så :) Jo, nu vet Penny vilken bra matta jag har, så jag hoppas hon ser till att skaffa sig en sån där hemma också :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards