laikagumman

Direktlänk till inlägg 9 mars 2014

Solig söndag

Av Laika - 9 mars 2014 14:30

Sol, värme, långpromenader och gräsrull. Vad mer kan man begära? God mat får jag ju också.

Precis innan vi skulle gå in efter morgonens långpromenad bestämde jag mig för att jag ville fortsätta vara ute och gosa i gräset så vi gick bort till ett par bänkar så matte kunde sitta och njuta i solen och jag kunde infinna riktiga vårkänslor i gräset.

Gräsrull på gräsrull, hur härligt som helst. Med liiite protest från min sida gick vi i alla fall in till slut. Jag fick mina klor slipade och pälsen genomborstad. Efter det tyckte jag att det var gosedags i mattes och husses säng och som tur var hade matte inget emot en stunds vila.


"Men matte, du kan ju inte hålla på och somna innan du klappat mig till sömns först"

 


Vet inte riktigt vem av oss som slumrade till först men det var säkert matte för hon var i alla fall den som klev upp  först och som sedan störde mig i min skönhetssömn när hon började dammsuga och ha sig.


Efter det gick vi ut igen och självklart gräsrullade jag lite till. Matte har lovat mig att solen ska fortsätta skina några dagar till men jag passade ändå på att fylla på mitt gräsrullar-lager i fall att.


Tjohej leverpastej, japp det åt jag till frukost. Fast det var egentligen matte som åt, men jag tog liksom över, hihi.






 
 
Ludde

Ludde

9 mars 2014 15:17

Oh, vilka härliga gräsrull du samlat på dig! Det är lika bra att passa på medan solen lyser. Otrevligt att bli väckt av snabeldraken sådär! Det kanske är bättre att bo med ett par pensionärer. Dom ser inte all smuts så dom städar inte lika ofta - och inte på söndagar heller... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

9 mars 2014 16:33

Ja, söndagar ska man ju inte städa på heller men det händer i det här hushållet ändå titt som tätt. Men latar man en helgdag får man ta igen sig en annan säger matte, men jag håller inte med, hihi.

 
Aamor

Aamor

9 mars 2014 21:02

Det gäller att samla på mig mycket av det man gillar!
Mysigt att du och matte slumrade till men att hon väcker dig med såna oljud som dammsugaren är icke okej, hihi!
Hoppas vi får fint väder en massa dagar nu!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

10 mars 2014 20:18

Ja, fint väder är precis vad som behövs. Tråkväder kan det väl komma nån gång sent i höst igen :)

 
Kasper

Kasper

9 mars 2014 22:22

Du är verkligen en tjej i min smak, du är ju en riktig fena på gräsrullning! Precis som jag. :)
Hos mig kan det visst komma några regnstänk i morgon, men sen ska solen fortsätta att skina. I många dagar. Hoppas, hoppas... för matte blir på så gott humör då. :)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 mars 2014 20:16

Ja du Kasper, det regnade här också. Matte tyckte det var tur att hon inte tog cykeln till jobbet. Jag har hållit mig inne, undan regnet tills det var fritt fram att gå ut igen.

 
Melody

Melody

10 mars 2014 19:41

Idag har jag rullat mig i blåsippor! Matte gillade inte riktigt mitt tilltag, men är det vår så är det…
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

10 mars 2014 20:13

vilken lyxrullning du gjort :D

 
Kim

Kim

11 mars 2014 07:32

Oj, oj, oj, va du har det bra. Du får ligga i sängen. Det får inte jag. Förresten tycker jag att det är alldeles för varmt.

http://oldmolly.bloggplatsen.se

Laika

11 mars 2014 16:09

Jag tar ju så lite plats i sängen så därför får jag ligga där, eller ja... jag anser att jag tar lite plats i alla fall :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards