laikagumman

Alla inlägg den 27 mars 2014

Av Laika - 27 mars 2014 16:15

Om jag har problem, jo vars. Det hela började som så att matte kom hem med blöt hundmat till mig. Cesars mat har jag ätit förr och det smakar fantastiskt gott, liksom många andra märken. Men kolla vad som står på förpackningen:

"SENIOR"... Ser ni? Skonsam mat som är lättsmält för magen, passar seniorer. Hmpf, min mage är en stålkista och jag kan äta vad som helst, dessutom anser inte jag att jag är i behov av kalorisnål mat som är lättsmält för magen. Och hur mycket ska jag behöva skämmas om eventuella gäster får se att det står senior på min mat. 


Först tänkte jag att jag inte alls skulle gilla maten men jag åt en portion lammkött fylld med ärtor och hur gott var inte det då. Oj oj vad min mage sjöng glädjesånger.


Så då stod jag helt plötsligt inför ett problem, seniormat som jag kände var ren förolämpning men som sen visade sig vara otroligt gott. Hur ska jag nu gå vidare?


Bäst att visa matte att jag faktiskt inte alls är så mycket senior. Dags för busattack.

Min älskade matte sa till slut att hon inte alls ansåg att jag var en senior och att hon absolut kan gömma undan maten om någon kommer och kan se vad det är jag stoppar i mig. Hon var bara nyfiken på maträtterna i detta paket för hon ansåg att det såg så gott ut och att jag sannolikt skulle tycka om det. Matte, matte så rätt hon kan ha :)


Imorgon är det dock fredag så då bjuds det på något hemlagat och gott. Kanske blir det en till (senior)mat nästa vecka igen.



Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards