laikagumman

Direktlänk till inlägg 27 mars 2014

Världsliga problem...

Av Laika - 27 mars 2014 16:15

Om jag har problem, jo vars. Det hela började som så att matte kom hem med blöt hundmat till mig. Cesars mat har jag ätit förr och det smakar fantastiskt gott, liksom många andra märken. Men kolla vad som står på förpackningen:

"SENIOR"... Ser ni? Skonsam mat som är lättsmält för magen, passar seniorer. Hmpf, min mage är en stålkista och jag kan äta vad som helst, dessutom anser inte jag att jag är i behov av kalorisnål mat som är lättsmält för magen. Och hur mycket ska jag behöva skämmas om eventuella gäster får se att det står senior på min mat. 


Först tänkte jag att jag inte alls skulle gilla maten men jag åt en portion lammkött fylld med ärtor och hur gott var inte det då. Oj oj vad min mage sjöng glädjesånger.


Så då stod jag helt plötsligt inför ett problem, seniormat som jag kände var ren förolämpning men som sen visade sig vara otroligt gott. Hur ska jag nu gå vidare?


Bäst att visa matte att jag faktiskt inte alls är så mycket senior. Dags för busattack.

Min älskade matte sa till slut att hon inte alls ansåg att jag var en senior och att hon absolut kan gömma undan maten om någon kommer och kan se vad det är jag stoppar i mig. Hon var bara nyfiken på maträtterna i detta paket för hon ansåg att det såg så gott ut och att jag sannolikt skulle tycka om det. Matte, matte så rätt hon kan ha :)


Imorgon är det dock fredag så då bjuds det på något hemlagat och gott. Kanske blir det en till (senior)mat nästa vecka igen.



 
 
Aamor

Aamor

27 mars 2014 17:54

Tänk som så istället att det är supergott och det är därför du äter det och inte för du skulle vara senior - som du verkligen inte är!
Eller så att brukar inte seniorer bestämma över juniorer så alltså är du chefen hemma - nu finns det bevis, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

27 mars 2014 20:47

Haha Aamor, du är ju så otroligt klok så det är inte sant :) Jag förstår varför du är kung i ditt område :) Klart att jag är senior för att jag bestämmer över juniorer= boss :D

 
Melody

Melody

27 mars 2014 19:39

Lite fräckt är det nog att köpa seniormat till dig som är så ungdomlig och pigg, men själv skulle jag inte bry mig det minsta för jag är glad för allt som går att äta.
I kväll säger husse att han hört på TV att grisöron inte är bra, men jag förstår inte varför han säger det till mig. Jag har då aldrig fått något grisöra, bara försökt sno ett och annat i djuraffären.
Puss från Melody!

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

27 mars 2014 20:46

Hihi, ja du är ju glad i maten :) Därför så passande att jag hittade en restaurang som hette just Melody, säkert ett mycket poppis ställe tror jag :D
Grisöron slutade jag äta för länge sen, för jag bara lät dom ligga så då tyckte matte att de lika bra kunde ligga kvar i djuraffären. Undrar varför det inte är bra då...

 
Ludde

Ludde

27 mars 2014 20:01

Oj! Sånt har dom inte försökt ge mig än, men det är väl bara en tidsfråga. Matte tycker att jag lagt på mig lite så nu håller dom igen lite på godiset. Jag får sånt lika ofta men lite mindre bitar. Den vanliga levern och kycklinghjärtan blir man inte tjock på så jag klagar inte. Om du får besök så tror jag att dom gärna äter det där lammet utan att knorra... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

27 mars 2014 20:43

Jag har hållit min vikt bra men det till trots så håller matte hårt i min godisburk... Är det därför jag hållit vikten bra tro ;) Äe, det tror jag inte, hihi. Lever och kycklinghjärta är ju rena rama hälsokosten :) Mums

 
Kasper

Kasper

28 mars 2014 00:12

Jag för min del tror att dom bara stavat illa! Det ska inte stå senior, det skulle förstås ha stått senorita, menar seniorita. ;)
Som är mån om sin figur och sånt.
Du vet, det är ju lite si och så med svenska skolan, så man kan väl inte förvänta sig perfekta kunskaper i stavning.

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

28 mars 2014 22:02

Hihi, den köper jag helt Kasper :) Seniorita skulle passa mig väldigt bra :D för nog kan det vara så att det bara är ett stavfel på förpackningen :)

 
Kim

Kim

29 mars 2014 06:32

Klart du inte är senior, du är ju veteran. Ha,ha, ha! Skojar bara!

http://kimsdagblogg.bloggplatsen.se

Laika

29 mars 2014 17:53

Haha, den var allt lite rolig :D Matte skrattar massor, jag ler bara ;)

 
edith

edith

29 mars 2014 13:19

Strunta i att det står senior. Tänk bara på att det är supergod mat. Hilda och jag äter något som heter Light-foder. Vad är meningen med det egentligen? Vi som är så smäckra och fina. Trevlig helg!

http://parisercollie.blogg.se

Laika

29 mars 2014 17:52

Ja, ni är sannerligen smäckra och fina så light-foder är väl bara egentligen onödigt då ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards