laikagumman

Direktlänk till inlägg 29 mars 2014

Sollördag :D

Av Laika - 29 mars 2014 17:58

Matte och husse tog på sig vårjackorna, solglasögonen och vårskorna och så tog jag med dom på en riktigt solig och varm vårpromenad. Eller ja, husse tog ju bara på en sko eftersom han fortfarande har sin ortos på den andra foten, men snart ska han få börja gå utan den igen. Hälsenan läker mycket bra. Det betyder att han snart också kan börja köra bil igen. Något vi alla nog saknat lite, hihi.


Nåväl, tillbaka till den helt fantastiska promenaden. Det var så varmt och skönt i luften att några gräsrull var ett måste. Jag valde även att ta vägen förbi min å. Jag sprang ner och smakade på vattnet och doppade tassarna lite. Svalkade mycket skönt. Matte kastade ut en liten, liten kvist som hon hittade och jag dundrade iväg lika snabbt som en blixt för att hämta kvisten.... meeen, jag hittade en mycket bättre pinne att komma tillbaka med :)

Tittar ni ner till höger på bilden så ser ni en liten kvist som nästan flyter ur bild. Det var den matte kastade. 


Jag hittade även lite rötter från trädet som jag försökte befria från ån.

När jag gräsrullat mig torr, fått springfnatt och vilat lite så fortsatte vi vår promenad. Är det så fint väder som idag har man inte bråttom in precis.  


Vi tog en runda in i skogen också och kan ni tänka vad som mötte mig där? En häst som också var ute på vårpromenad. Vi hälsade lite på avstånd och sedan fortsatte vi åt varsitt håll. När vi kom hem åt jag några frolic och sedan bäddade jag iordning min bädd och tog en tupplur.


Till middag bjöds jag på den finaste tonfiskpatén. Mätt, nöjd och belåten är jag sannerligen med min underbara lördag :) Imorgon ska det också vara fint väder så jag hoppas på en lika härlig dag imorgon med. Fast då kanske jag ber matte att ta med sig några frolic när vi ska ut. Gräsrull och några godbitar kan nästan inte bli bättre.


Vårkramar på er!

 
 
Aamor

Aamor

29 mars 2014 19:07

Skönt att det går på rätt håll med husses hälsena.
Vilken mesig pinne din matte kastade, hihi förstår att du valde en med mer pondus!
Du är allt modig som går ner i vattnet, kan ju vara kallt, brrrr!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

29 mars 2014 19:52

Hihi, ja man har ju ett rykte att tänka på ;)
Kallt var det faktiskt så jag hade nog inte badat helt och hållet om det varit djupt nog, eller så hade jag kanske ändå, hihi.

 
Ludde

Ludde

29 mars 2014 19:42

Visst är det skönt att få med sig hela flocken ut i solen! Det var ett skickligt byte du gjorde från liten pyttekvist till en riktig bamsegren där vid ån! Jag tycker också att det räcker med att doppa tassarna i vattnet. Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

29 mars 2014 19:49

Ja den pinnen var mycket roligare än mattes lilla kvist. Jag till och med bröt den stora pinnen, den var så tuggvänlig efter att ha legat i vatten så länge :D

 
Kasper

Kasper

29 mars 2014 20:25

Visst var det badväder i dag, jag har också badat, i nästan-sommarvärmen. Med kompis. Men matte har inte tagit en enda bild.
Ser mysigt ut där i ditt vatten, och jag är ENORMT imponerad av din pinne!! Av dig, alltså, MED pinnen. :D

Härligt at hussens hälsena läker så fint!

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

29 mars 2014 20:45

Åh, har du haft badkompis :D Vad trevligt. Ja, jag fick nöja mig med min pinne, hihi.

 
Melody

Melody

30 mars 2014 08:43

Jag fick gå på lördagspromenad utan matte för igår var hon inte pigg, men idag
ska jag nog få med henne på en liten promenad i solen.
En sak är dock säker, jag kommer absolut inte gå ner i något vatten!
Du är ju bara såå modig!
Önskar dig och din flock en härlig söndag!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

30 mars 2014 13:14

Du, har man så fina blommor att sitta i som du har, så behöver man inget vatten ;)
Vi önskar er också en fin söndag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards