laikagumman

Direktlänk till inlägg 2 september 2014

Fototriss och solig promenad

Av Laika - 2 september 2014 12:23

Det var inte alls meningen att det skulle bli så här. Vi har kikat på andra bloggar där de hängt med på veckans tema i fototriss, det är roligt och det håller matte sysselsatt medan jag äter på min torkade kycklingfilé. Kasper med matte fotade bland annat katterna på rad och hur sött var nu inte det då? Jag sa att matte ju kan fota mig, tre gånger... så blir det vårt fototriss, men hon sa att det kanske inte just var det som var tanken och meningen med det hela. Sedan glömde matte bort detta, men på morgonpromenaden hamnade vi vid min å och där fick hon syn på något som fick henne att tänka på veckans utmaning i fototriss: på rad!

 

När hon fotat en bild såg hon snabbt två andra hon kunde fota. Hon satte sig på huk för att fota de tre pinnarna som låg så fint på rad i vattnet. Jag var framme snabbt som ögat för att undersöka vad matte pysslade med. Hon hann precis ta bilden innan jag plockade upp en av pinnarna från vattnet.

 

Den sista bilden vi bjuder på i den här fotoutmaningen är alla mina bumlingar som ligger längre upp i ån. Även dom ligger ganska fint på rad.

 

När matte lekt klart, husse slappat på bänken och jag plaskat färdigt gick vi hem. Solen sken och det är på snudd att sommarvärmen kommit tillbaka.


Tro nu inte att detta är slutet bara för att vi visat tre bilder i en rolig fotoutmaning. Nej, ingen blogg utan Laika heter det. Ja, i alla fall när det kommer till den här bloggen.

Nåväl, efter en sån härlig morgonpromenad och nästan över en timme ute i det friska sov jag en riktigt god middag medan matte bakade filmjölksbröd fylld med fröer, nötter och aprikoser. Jag tror jag ber om en tuggis medan hon äter av brödet.

 

Nospussar!


Här kan ni se fler bidrag på veckans tema: På rad!

 


 
 
Berit Elisabet i Kasperian

Berit Elisabet i Kasperian

2 september 2014 14:28

Så trevligt att ni nappade på den här trissen - hoppas ni fortsätter! Lite spännande är det att på lördagen kolla vad man ska hitta på till söndagens/veckans tema. :)
Trevlig naturtriss du/ni visar.
Kasper hälsar jättemycket!

http://kasperian2.blogspot.se/2014/08/pa-rad-fotot

Laika

2 september 2014 18:34

Vi kommer nog hålla lite koll på nya trissar, absolut. Men om vi fortsätter kan i alla fall inte matte lova, men nån gång då och då, eller kanske rent utav varje vecka. Med min matte vet man inte, hihi. Men nog är det allt lite roligt :)

 
Aamor

Aamor

2 september 2014 19:43

Matte kunde gett dig tre torkade kycklingfiléer så hade hon också klarat av det, hihi! Kanske inte riktigt heller utmaningen men visst hade det varit bra ;-)
Skönt att vila en stund efter motion.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

2 september 2014 20:08

Men visst Aamor, där hade ju fotoutmaningen varit avklarad i ett kick :D Tre kycklingfiléer på rad och jag som äter upp dom- både bra trissbild plus att jag är med, hihi.

 
Edith

Edith

2 september 2014 20:49

Det där med fototriss verkar ju riktigt kul. Och vad du är söt på bild!

http://parisercollie.blogg.se

Laika

2 september 2014 21:31

Jodå, jag fick ju bada och leka vid min å tack vare bilderna, eller bilderna blev ju till på grund av min å-lek. Hur som haver så blev ju alla glada och nöjda :)

 
Ludde

Ludde

2 september 2014 23:27

Det blev ju en bra triss men tre bilder på dig hade nog varit bäst... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

3 september 2014 19:16

Hihi, visst hade det varit det? :D

 
Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla, Simba och Tasse

3 september 2014 16:55

Kanonfina bilder till fotoutmaningen, måste vi jama! Men som du så riktigt säger Laika, ett blogginlägg är inte ett fullständigt blogginlägg utan en underbar bild på dig <3
Tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

3 september 2014 19:09

Hihi tack :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards