laikagumman

Direktlänk till inlägg 1 maj 2015

1 maj

Av Laika - 1 maj 2015 23:01

Idag är det första Maj, säkert ingen som missat det men vi har missat en hel del känns det som. Veckan har gått fort, fylld med arbete och promenader, trötta kvällar och tidigt i säng. Och så får vi äntligen flera lediga dagar och beger oss i lugn och ro ut i bloggvärlden och läser att  en av våra kära bloggvänner råkat ut för en svår förlust. Vi skänker många och varma tankar till henne och hennes Amanda.


Förutom att det är första Maj och att många är lediga idag, samt att det finns en del som beger sig ut för att demonstrera, så begav vi oss ut i skogen medan det var uppehåll. Jag hade mycket spring i benen efter en god natts sömn och talade om för matte och husse att här skulle gås långa rundan inne i skogen.


Jag kopplades lös och fick springa fritt. Ett tag ville jag springa ikapp med joggaren som passerade mig, men jag valde att stanna i närheten av matte för det var ju hon som hade leversnittar i sin jackficka. Efter dryga tre km sprang jag fortfarande lika glatt.


När vi närmade oss slutet av skogen lurade matte mig med en leversnitt och så kopplade hon mig samtidigt. Jag älskar ju att springa lös och springer fram och tillbaka, kors och tvärs, förbi matte och husse, tillbaka till dom och iväg igen. Så kan jag ju inte springa när jag är kopplad heller. Jag försökte, men matte sa att jag skulle uppföra mig.


Vi begav oss hem och sedan åkte vi iväg hem till matteföräldrarna för nu var det dags för kalas igen. Mattemor och mattes andra bror fyller år idag. Det bjöds på lasagne, dessutom fick jag med mig en doggybad med lite köttfärs när vi åkte hem. Vilken lyx!


Nu är jag kalasmätt och trött, fast sista rundan ska vi ta precis. Sent, men så blir det när man kalasar. Imorgon vet jag att jag i alla fall tänker ha en skön sovmorgon, hihi.


Massa nosgos till er alla!


 
 
Aamor

Aamor

1 maj 2015 23:21

Din energi går inte av för hackor, du har mer energi än ett helt kraftverk, hihi! Vet att du även älskar att slappa men hade jag inte vetat det hade jag fått komplex, hihi! Jag är ju rätt lat själv även om det kan vara fart i mig också, ibland och jag är inte ens 7 år.
Grattis till mattemor och bror.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

1 maj 2015 23:46

Oh ja, jag älskar verkligen att slappa, det är en av mina favoritsysselsättningar, hihi. Men sen när jag slappat, ja då behöver min överskottsenergi ta vägen nånstans och den kommer bäst ut ur benen, hihi.

 
Amanda å matte Julia

Amanda å matte Julia

2 maj 2015 11:30

Tack för att ni tänker på oss!

Kram å nosgos

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

2 maj 2015 14:25

Det gör vi och vi hoppas ni trots omständigheterna mår bra.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

2 maj 2015 12:32

Ja jösses, säger som Aamor, vilken energi Du har! Jag har blivit en riktig latmask, säger matte. Å just nu så löper jag och det är krångligt! Och så har jag ont i en framtass :( Så här blir det bara korta rundor...

BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

2 maj 2015 14:24

Jo, när man löper vill man ju inget annat än bara slappa, och äta i perioder, hihi.
Men har du ont i en tass? Hoppas det går över snarast. Du får ta det lugnt och fint.

 
Ludde

Ludde

2 maj 2015 15:46

Jag tror faktiskt att du skulle kunna springa ifrån mig, trots mina långa ben. Visst är det praktiskt med en doggybag när man varit på kalas... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

2 maj 2015 17:42

Matte hinner i alla fall inte ikapp mig, inte ens i närheten, hihi.
Jättepraktiskt med doggybag, så gott när man kommer hem och vet vad som väntar :D

 
Melody

Melody

2 maj 2015 21:45

Tror du och jag skulle vara ett bra team i skogen! Jag älskar också att springa lös och blir aldrig trött! Matte är lite rädd för att möta någon som ska skälla på oss för att jag är lös, så det blir en väldig massa tjat om att jag ska gå bredvid henne, men hon är ju alldeles för långsam för mig.
Önskar Er en fortsatt härlig helg!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

2 maj 2015 22:45

Vår skog är så stor och har så många olika vägar att gå, att vi sällan möter så många. Någon joggare men de har alla hejat så glatt. Men visst är det härligt att få springa lös på det viset :D

 
Kasper

Kasper

3 maj 2015 23:29

Fantastiskt, så bra du är på att springa! Nästan så att jag skulle ligga i lä, tror jag!!
Jag är annars jättebra, kan faktiskt till och med springa i kapp med Ludde! Så det skulle du också kunna, helt klart!!
Vi hör inte heller till de där som demonstrerar med plakat. :)
Kasper

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

4 maj 2015 23:02

Imponerande att springa ikapp med Ludde, han som har så långa ben :)

 
Edith

Edith

4 maj 2015 09:19

Det var verkligen kul att se dig springa. Det är full fart framåt som gäller. Det skulle vara jätteroligt att få springa ikapp med dig.

http://parisercollie.blogg.se

Laika

4 maj 2015 23:01

Detsamma :D Springa ikapp är jätteroligt.

 
Kim

Kim

4 maj 2015 20:46

Du är ju evigt ung och ständigt pigg :-)

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

4 maj 2015 23:01

Hihi, precis så som jag försöker se mig själv :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards