laikagumman

Alla inlägg den 26 september 2015

Av Laika - 26 september 2015 19:45

I går var vi lediga och efter en skön sovmorgon åkte husse och handlade medan matte började baka äppelkaka och vaniljfyllda långpannebullar. Några timmar senare plingade det på dörren. In springer min Helsingborgskompis Penny och hennes husse. Hennes husse är ju min husses bror. Vi hälsade glatt på varandra, även om vi inte längre busar lika mycket som vi gjorde förr. Även Penny har nu vuxit upp och blivit lugnare.


Jag visade henne vart mina bäddar fanns även om hon inte ville provligga någon utav dom. Däremot ville hon smaka på mitt kalla vatten och det bjöd jag mer än gärna på. Sedan åkte hennes husse och min husse iväg för att köpa med sig mat hem. Ni hör ju hur det latas här med hemköpt färdigmat och middagar som vi blir bjudna på. Ska det fortsätta så här blir jag nog orolig över om matte och husse ens kommer ihåg hur mat ska tillagas. Jag kan ju inte komma att gå hungrig för att de inte minns hur man lagar mat. Nej fy, vågar inte ens tänka mer på det.


Jag, matte och Penny gick i alla fall ut i solen och tog oss en härlig promenad medan de var iväg och handlade maten. När vi gått klart vår runda stannade vi till precis utanför porten. Där finns en bänk på gräsmattan som matte satte sig på medan jag och Penny blev kvar på gräset. Jag njöt för fulla muggar medan Penny höll koll på om våra hussar kom.

Helt plötsligt trodde hon att dom kom så då blev jag också uppmärksam.

Men det var inte deras bil som kom borta vid parkeringen så vi förstod att det säkert skulle ta ett tag innan dom skulle komma. Vi började nosa och ha oss, lite bus blev det faktiskt också innan vi till slut fick syn på våra hussar.

 

Vi har alltså både ätit gott och fikat. Jag och Penny har bytt godis med varandra.


Idag är det lördag och det har blivit ännu mer god mat och fika. Matteföräldrarna bjöd på god kycklinggryta och dessutom ett fint väder så jag låg på deras altan och njöt en himla massa. Den här helgen har varit kanon och efter massa härligt besök och god mat är jag ganska trött och tror att jag kommer sova riktigt gott i natt. Penny sov inte så bra natten mellan fredag och lördag så jag var vaken en del och kollade till henne. Nu har dock hon och hennes husse satt sig i bilen för en resa hem igen. Ett kort besök men ack så trevligt.


Trevlig lördagkväll och god natt, hihi. Nej då, ska ju ut på min sista runda senare ikväll också.

Nospussar får ni i alla fall i massor!



Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards