laikagumman

Alla inlägg den 16 september 2015

Av Laika - 16 september 2015 18:44

Då var dagen här, men vilken dag undrar ni?

Jag undrade också till en början för jag fick inte ihop det matte sa till mig. Igår kväll åkte jag på en duschning, hur tråkigt som helst. Jag har bestämt mig för att absolut inte gilla att duscha, bara bada i havet, hihi.  Att kammas kan jag nog aldrig bestämma mig för att ogilla så det var riktigt härligt att bli kammad efter duschen. Matte berättade att jag skulle klippas dagen därpå.


Väl imorse berättade då matte att dagen var här, dagen för min klippning. Men... jag och husse körde ju matte till jobbet, så när hade matte då tänkt klippa mig? Vi sa hej då till matte och så säger hon att jag ska uppföra mig idag. Hmpf, det gör jag väl varenda dag.


Husse och jag åkte vidare, långt ut på landet. Ahh, hundtrim. Det var alltså inte matte som skulle klippa mig utan någon annan. Kändes bra, hihi. Fast när husse vinkade hej då blev jag ju tvungen att tala om att jag blev väldigt förkrossad, allt för att göra husses hjärta lite tungt. Matte sa ju att jag skulle uppföra mig, hihi.


Efter dryga två timmar var jag färdig, nyduschad på nytt och finfriserad med en fin rosett på mitt koppel. Åh så tjusig jag kände mig när husse kom. Min svans är så puffad och full av volym, jätteroligt att vifta med den nu när jag vet hur fin den är.

Jag har haft lite springfnatt också, för att det är så skönt att vara nyfriserad. Nu ska dock pälsen få växa till sig lagom till vintern så jag håller mig varm då. Bara en och en annan ansining här och där lär det väl bli och det ska nog matte kunna få dona med om hon är riktigt snäll.


Nu väntar middagen, korv och potatis blir det för mig idag. Gott i magen!


Nospussar!
    

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards