laikagumman

Alla inlägg den 10 september 2015

Av Laika - 10 september 2015 18:35

Brrr, så kallt det var igår morse. Då tänkte jag att det inte är lång tid kvar innan vi får se frosten, men så vände det igen och värmen kom tillbaka. Idag har vi haft kanonväder och redan från start värmde solen gott. Matte och husse har varit lediga idag och vi började morgonen med en lång sovmorgon, alltid till min belåtenhet. Sedan gick vi till posten för att hämta ut paket och att gå till posten är jätteroligt eftersom jag gillar att hänga i "centrum". Det finns alltid folk som vill hälsa och jag kan titta in i butikerna och heja på alla. Det roliga är också att på vägen till och från så kan vi gå på de små grusgångarna som är lagda på de stora gräsytorna. Jag kan springa och korsa och tvärsa precis hur som helst, och får jag ett infall att gräsrulla mig så är det bara att välja höger eller vänster sida om grusgången. Ja, ni hör ju att min morgon blev väldigt bra.


Inne har inglasningen på balkongen stått vidöppen och släppt in sol och härligt varma vindar. Vart tror ni att man kan hitta mig vid ett sådant tillfälle?

Japp, på min dyna på balkongen så klart. Matte satte sig tillrätta hon med och frågade om jag var nöjd med tillvaron. Jaaa, vem är inte det :)

 

Sedan lade vi oss ner och tog oss varsin tupplur. Lediga dagar är livet, och när det dessutom är fint väder så kan det bara inte bli mycket bättre. Eller jo, om jag får en riktigt god middag förstås. Det skulle ju helt klart dra upp dagens betyg än mer, hihi.


Nospussar!

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards