laikagumman

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2016

Semester!

Av Laika - 8 oktober 2016 18:42

En kort och skön liten semester för matte, husse och Oscar medan jag fick jobba på min semester. Jo, ni hörde rätt. Jag fick bo med mattesyster och hennes sambo i deras nya lägenhet. De var precis nyinflyttade när jag kom för att semestra hos dom. Bara några enstaka kartonger kvar som skulle köras så gissa om jag fick jobba hårt i bilen för att tala om ljudligt vilket håll de skulle köra åt. Inte visste väl jag att de hittade så bra. Man tar ju det säkra före det osäkra, hihi.


Deras fina soffa var väldigt skön. Jag intog bästa soffläge medan jag fick tala om för dom var de skulle ställa de grejer de packade upp. Jag tyckte de kunde packa upp min väska och lägga godisarna bredvid mig, men mattesyster brås visst kanske på min matte, svårcharmade i vissa lägen... godislägen.

När vi var på promenad uppförde jag mig så fint, alldeles för fint för att ha blivit bortlämnad på semester, så då var det dags att jobba lite igen. När de helt plötsligt kom möte på promenaden kom jag på att jag var nödig och behövde lägga en nummer tvåa... på asfalten. Jag gör aldrig så annars men nu tyckte jag att det kunde vara lite roligt att försöka skämma ut mattesyster lite, hihi.


Dagarna gick fort och rätt var det var så kom ju matte och hämtade hem mig. Hon hade mage att fråga om jag uppfört mig och mattesyster och hennes sambo hade båda mage att säga att jag inte gjort det vidare mycket. Äsch, nu lämnar vi det ämnet.


Ser ni förresten att jag är kort i pälsen? Här drog jag med matte ut på en joggingrunda med Oscar i vagnen. Ja, så var i alla fall min tanke men matte var inte med på den idén, så jag såg till att vi gick fort istället.

Det var så här att min frisör som jag hade tid till blev sjuk den dagen jag skulle klippas, och klippas behövdes jag verkligen då jag av mitt andra sele fått stora tovor på bröstet och ner mot benen som matte inte alls kunde få bukt på. Så då tog matte saken i egna händer, eller rättare sagt så tog matte mig i sina händer och klipp klipp så var jag kort i pälsen. Den här gången samarbetade jag så det gick verkligen fort att friseras. Och så fick jag massa godis efteråt och mycket bättre kan det ju inte bli. 


Nospussar!

 
 
Amanda å Matte Julia

Amanda å Matte Julia

8 oktober 2016 19:57

Så kan det bli på semestern ^_~
Du blev jättefin! Låt du matte fixa frisyren och spara pengarna till gottisar!


🐾 Kram å nospussar 🐶

http://hjuliahullerombuller.blogspot.se

Laika

9 oktober 2016 12:12

Det vore ju förstås klokt, kanske får fundera om där lite igen :)

 
Ludde

Ludde

8 oktober 2016 20:51

Jag tycker du gjorde alldeles rätt som la tvåan på asfalten så det blev lättare att plocka upp. Inte säkert att dom hade klarat det i gräset. Jag tycker att matten gjort ett bra frisörsjobb, för du är riktigt stilig... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

9 oktober 2016 12:11

Visst, på asfalten ser man ju att allt följer med upp också. Tack för bra medhåll :D

 
Aamor

Aamor

8 oktober 2016 22:40

Tyckte också att du såg nyfriserad ut och så läste vi att du var det också, snyggt!
Klart du uppförde dig precis som du skulle, var nog så att mattesyster hade tänkt att du skulle uppföra dig som hon ville. Jag har samma problem ibland, hihi!
Jag satte mig en gång mitt på vägen för nummer 2 och givetvis kom det en bil så matte fick ställa sig framför så de såg att något var ivägen, matte tyckte det var rätt pinsamt men är man nödig så är man ;-)

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

9 oktober 2016 12:11

Vet du Aamor, jag förstår dig precis. Min matte däremot har inte slutat skratta åt det hon läste än heller.

 
Kasper

Kasper

9 oktober 2016 17:09

Så duktig frisör din matte är, och geners med godis därtill. Det där med var man bajsar - självklart gör man det där man just då är. Var annars???
Kasper

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

21 oktober 2016 23:37

Jo, matte hon kan ganska så bra, jag slipper åtminstone skämmas �� hihi

 
Ludde Svartnos

Ludde Svartnos

30 oktober 2016 10:00

Laika är en söt liten filur,
På dig går väl inte att bli sur?

Diktat av
Ludde Svartnos ;)

http://Ludde Svartnos

Laika

1 november 2016 14:25

Vilka talanger du har Ludde :) Så fint diktat :) Nej, mig kan man inte bli sur på, hihi.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards