laikagumman

Direktlänk till inlägg 3 maj 2013

Möta matte

Av Laika - 3 maj 2013 18:30

Idag är det fredag, men på söndag ska vi hem till mattes föräldrar för att fira alla dessa födelsedagar som varit. Mattes mor och bror fyllde år 1 Maj och redan 24 April fyllde mattes andra bror år och ingen har blivit riktigt kalasad än. Detta för att alle man inte varit på sin plats, men på söndag ska vi alla vara samlade igen, vissa mer bruna än andra gissar matte. Snart fyller dessutom min husse år, men hans kalas får vänta lite. 


Jag har varit hemma med honom idag medan matte jobbat och som vi väntat på att hon skulle sluta. Ja, så att vi kunde gå för att möta henne. Det är en ganska ordentlig promenad på nästan dryga 9 km fram och tillbaka. Man kan gå flera olika vägar, både genom skog och bebyggelse. Det gör att man alltid kan få variation och det är ju jätteroligt. Längs med vägen finns en parkbänk som jag gärna pausar på ibland för att fylla på med lite vatten. När matte sedan kommer mot oss blir jag självklart väldigt glad och sprallig, viktigt är att springa fram till henne och säga hej innan vi kan påbörja vägen hem.


Jag fick gå lös när vi började närma oss hemmet, mest för att jag bara skulle stanna hela tiden och gräsrulla. 


Nu luktar jag tydligen lite som skog säger matte... det betyder att det nog kommer bli en dusch ikväll eller imorgon skulle jag gissa på. Jippie säger jag. Nu ska vi i alla fall mysa och äta gott denna fredag kväll.


Trevlig helg alla kära vänner!


 
 
Aamor

Aamor

3 maj 2013 20:03

Det är en lång väg att gå, tur att bänken finns!
Väldigt viktigt att man möter matte på rätt sätt så hon ser hur glad man blir!
Vad kul att gå på kalas och träffa en massa tvåbenta!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

3 maj 2013 20:16

Ja, det blir ju en ganska bra promenad så inget vi går varje gång matte jobbar. Kanske två gånger på en vecka. Det räcker bra, hihi

 
Kasper

Kasper

3 maj 2013 23:14

Ojoj, gissar att du får uppleva världens smarrigaste söndag! När så många ska firas måste det ju finnas MASSOR av godis som du självklart ska få provsmaka.
Gräsrull är ett utsökt nöje som alltför många tycks underskatta grovt. Men inte du inte... ;)

Kika in hos min matte också, hon har många bilder som bland annat en liten nisse nog skulle gilla att se. ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

4 maj 2013 19:45

Vet hut för de som underskattar gräsrull :) hihi. Vi ska absolut kika in hos din matte och kolla :)

 
Ludde

Ludde

3 maj 2013 23:45

Hoppas du får mycket godis på söndag! Det gäller ju att hålla sig framme när det bjuds! Pälsen blir ju extra fin av allt gräsrullande men det var en rackarns lång promenadväg för att få hem matten! Tur att det finns bänkar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

4 maj 2013 19:43

Ja, det är inte ofta vi går och möter, men någon eller några gånger i veckan när vädret är med oss. Annars brukar matte kunna cykla ibland och när latdagarna sätter till blir det bil :)

 
Melody

Melody

4 maj 2013 08:24

Så nu vet vi vem som fyllde år 1 maj, hoppas ni får ett riktigt härligt födelsedagsfirande!
Rejäl promenad du får! Vår morgonpromenad är på 6 km, men då finns det ingen bänk att vila på. Men när vi var i Spanien drog matte med mig på en 9 km promenad ibland, men då fick jag glass innan vi vände!
Ha en riktigt bra helg!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

4 maj 2013 19:40

Långprommisar är ju helhärligt och även om jag är lite gammal nu så orkar jag bra ändå. Matte som säger så, men hallå... klart att jag orkar, vad trodde hon undrar jag ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards