laikagumman

Alla inlägg den 16 februari 2014

Av Laika - 16 februari 2014 17:40

Det är så där trist väder igen med regn och blåst. Vet inte riktigt vem som kan tänkas bli glad av sådant väder. Fast vi håller humöret uppe inne i alla fall. Jag har mina leksaker samt matte och husse att busa med. Jag har sköna bäddar att sova och vila i. Jag har även en perfekt plats i soffan.


Något lite mindre perfekt är väl att matte skulle klippa till pälsen vid mina tassar och frisera svansen lite. Ansa och hålla efter vinterskruden ett tag till. Tassarna blev fina men svansen.... ja, detta skyller hon alltså på mig!!! Jag ansåg bara att matte var klar med min svans och gick hastigt iväg. Att matte sen väljer att fortsätta klippa och klipper av en tuss som inte alls skulle klippas av är väl ändå inte mitt fel? Man klipper väl inte när någon är på väg därifrån? Det hela slutade med att min svans blev väldigt kort friserad för att dölja denna tabbe. Nu passar den liksom inte ihop med resten av min vinterskrud, så nu pratas det om ännu mer frisering. Detta alltså helst innan jag får kompisbesök till helgen. Vem vill ha en svans som inte passar till det övriga? Hopplösa matte.  


Dock kompenserades detta ganska bra trots allt, förutom ett visst hot om kortklippning innan våren kommit förstås. Men jag fick köttfärs och äggula till middag. Det tackar jag inte nej till.


Snart dags för en till promenad, men jag måste hålla koll på om de där regndropparna där ute slutar först. Innan dess är jag nog inte sugen på att gå ut.

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards