laikagumman

Alla inlägg den 22 februari 2014

Av Laika - 22 februari 2014 13:27

Min lilla Penny-vän har kommit upp från Helsingborg med sin husse för att hälsa på oss över helgen. Åh, så glad jag blev när jag såg henne. Penny är en sjuårig coton de tuléar för er som undrar ;)


Inte nog med Pennys och hennes husses roliga sällskap, de tog med sig en massa gottis också. Tuggisar inlindade i kyckling, något jag vet att flera av er redan smakat på men jag äter ju inte sådana för mig tråkiga tuggisar så därför köper matte bara torkade kycklingfiléer utan allt det tråkiga. Men... har man kompisar på besök som bjuder på godis, då är inte jag den som inte äter. Jag gnagade mycket fint bort all kyckling runt pinnen, runt hennes pinne också. Sedan hjälpte jag henne att äta upp hennes lunch också. Till kvällen blev det hamburgare och jag åt en hel själv, tänkte hjälpa Penny även där men hon lämnade inget kvar på tallriken. Då fick det bli lite matvila och därefter bus.

 

Penny vaknar tidigt så vi har redan hunnit vara ute på tre promenader, soliga, blåsiga och gråa sådana. Tänk så vädret kan växla på en och samma dag. Jag visade Penny hur man snörullar men hon ville inte prova. Hon är en väldigt förnäm liten dam förstår ni. Då kanske snörull inte riktigt passar in. Däremot visade hon hur man plaskar igenom vattenpölar hur som helst och det förstod jag inte alls. En vattenpöl kan man ju inte bada i, varför då blöta ner tassarna i något så tråkigt? På sin höjd kan jag kanske smaka på vatten i en pöl men i övrigt rundar jag dom.


Ikväll inväntar vi köttfärslimpa med rotfrukter till middag. Till dess lär det bli nån mer promenad och kanske lite mellanmål :)


Trevlig helg på er! Massor med nospussar!







Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards