laikagumman

Direktlänk till inlägg 13 december 2012

S som i...

Av Laika - 13 december 2012 17:45

S som i Skall.

Ja, nu är det så här att alla hundar skäller inte av naturen. Jag är en av dom som aldrig skäller. Blir det möten med andra vovvar där jag vill ha uppmärksamhet eller liknande buffar jag eller gnyr lite. Ibland kan det kanske låta som att jag skäller, men mja... Fast jag ska lova er att det kommit många skall från mig under åren ändå, även om matte säger annat.


För någon kväll sedan filmade dom mig när jag på beställning skulle skälla. Reslutatet blev som alltid, fast den här gången tog det fyra minuter innan jag fick till ett skall. Denna video är lite kortad dock. Vi försökte ladda upp den direkt på bloggen men det ville sig inte så vi hänvisar till youtube och hoppas att länken här fungerar och att ni kan se på klippet.

Mycket nöje hälsar husse och matte som skrattar, buff säger jag!



Funkar det inte får ni klicka på följande länk istället:

http://www.youtube.com/watch?v=jQa-qTMQDqY


Förutom bokstavenså är det även Lucia idag. Därför bjuder jag även på en lussebild på mig som togs för några jular sedan. 

Trevlig kväll och... buff buff på er alla!

 









 
 
Aamor

Aamor

13 december 2012 19:04

Nä men så gullig du lät, man ska ju inte skälla säger matte, i alla fall när jag talar för högt!
Fin Lucia bild, nog den finaste jag sett idag!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

13 december 2012 19:27

Ja alltså, det är ju extra svårt att låta på beställning, men tjaa... för det mesta så är det så jag låter torts allt :) Matte och husse tycker om när jag pratar så, vi brukar ha så mycket att säga till varandra :)
Glad Lucia till er!

 
Melody

Melody

13 december 2012 19:30

Men vilken stor lussebulle du fick! Nu ska jag säga åt min matte att jag också ska
ha en rejäl bullbit! Jag tyckte det var riktigt spännande att lyssna på dig!
Jag har alldeles för högt skall, säger min matte!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

13 december 2012 19:46

Men du fick ju världens finaste pepparkakor :D Jag äter mina lussebullar (dom smakbitar jag får vill säga) utan russin. Kanske borde matte peta i en pepparkaksbit istället, hmm, ja det ska jag säga till henne.
Matte tycker det är roligt att jag inte skäller eller egentligen ens vet hur man får fram ett ordentligt skall (fast det kan jag visst det) Men hon säger att det är tacksamt trots allt, det tror jag det för jag tycker om att prata :)

 
Kasper

Kasper

13 december 2012 22:57

Det var det sötaste skall matte nånsin hört, säger hon! Och DET säger hon minsann inte om MINA skall inte! För jag är en hejare på att skälla.
Hon önskar verkligen att jag skulle låta som du! Kanske borde be att få en lektion...

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

14 december 2012 20:16

Hihi, tack. Fast jag hade nog hellre tagit en lektion av dig Kasper, i hur man skäller :) En gång när vi var i Helsingborg så fick jag träffa och bo med min kompis Penny och hon visade mig hur man skäller. Efter tre dagar så kunde jag också låta lite, men ja... det var då det ;)

 
Ludde

Ludde

13 december 2012 23:01

Klart att man inte kan skälla med en sån där stor lussebulle i munnen! Förstår inte vad dom skrattar åt! Du skällde ju när du tyckte att det passade. Man ska inte skämma bort människorna genom att alltid göra som dom säger med en gång! Man nopterar vad dom vill att man ska göra, och har man lust så... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

14 december 2012 20:18

Nej visst! Matte är redan så bortskämd tycker jag, husse med för den delen. Kanske är han mer bortskämd när jag tänker efter. Så nej, visst är det så att man inte kan göra som dom säger hela tiden. Nån måtta får det väl ändå vara :) Inte ska jag i alla fall skälla om det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards