laikagumman

Direktlänk till inlägg 7 december 2013

Sista dagen...

Av Laika - 7 december 2013 11:56

Imorgon ska Max åka hem. Tänk så fort två veckor gått, fast samtidigt har vi ju hunnit göra så otroligt mycket ihop. Som vårt lekfnatt klockan halv ett på natten. Ja, då vaknade jag och tänkte att Max kanske ville leka och rejsa i lägenheten. Det ville han :) Matte och husse hade inte riktigt somnat då och tur var väl det för annars hade de vaknat till tassar och klor som rivstartade på golvet, hihi. 


Den där Sven som skulle komma kom visst inte riktigt. Det har regnat och blåst, snöat och blåst men inte alls i någon stormstyrka som det varnades för, inte heller kom det så många dm snö som de befarade. Kanske skulle man kunna tro att det var Sven som orsakat detta om han kommit in med full styrka:

...men det är det inte. Det är bara jag som varit ute och flisat lite, hihi.

Nej skämt å sido, de har ju bara gallrat bland träden även om jag lätt kunnat vara med och skapat detta, visst?


Nu när det är lite snö ute är det hur kul som helst att komma ut, dock var det inte alls lika roligt när det regnade så mycket. Alltså var det dags för mig att visa Max mina sista knep. När matte går till hallen och säger att vi ska ut, måste jag visa med en tydlig protsest att jag inte tänker följa med så länge det regnar. Då sätter jag mig på mattan med ryggen emot matte så att hon ska förstå att jag inte tänker följa med. Nu har jag lärt Max precis samma sak. Det är bra att vara två mot en.

Matte säger att det nog är bra att Max är på hemväg imorgon för annars skulle jag ha förvandlat honom helt och hållet till en manlig Laika.   


Kolla på detta också, vi har varsin plats i soffan också:


Jo, nog kommer det allt bli tomt här utan honom, men samtidigt får jag ju tillbaka min egna borg precis så som jag är van att ha den. Nu kommer ju jag och Max att fortsätta träffas på promenader tror jag bestämt så detta kommer inte bli ett farväl, bara ett "vi ses igen".


Nu ska matte baka pepparkakor så jag tror nog att jag ska hålla koll i köket ifall det trillar ner något på golvet :)


Ha en härlig helg allesammans och en trevlig andra advent.

Massor med nospussar till er :)




 
 
Gunilla,Simba och Tasse

Gunilla,Simba och Tasse

7 december 2013 15:06

Så kul att Max och du har haft det så bra ihop, och bra att du lärde honom lite knep också, nu kan han praktisera dem hemma hos sig :-) Skönt att det inte blev farväl "för evigt" utan att ni kan fortsätta träffas på era promenader <3
Här i Malmö har det verkligen blåst på bra, 0ch vi har till och med fått lite snö!
Kramar och tassklappar

http://gunillaofrasse.allas.se

Laika

7 december 2013 22:29

Oj, har ni också fått snö, så spännande :) Då kanske det blir en liten tur ut på gården, känna på den första snön i dubbel bemärkelse :D

 
Aamor

Aamor

7 december 2013 16:40

Det var nog tur för er att matte och husse inte somnat när ni fick springfnatt, hihi!
Vi hade gärna delat med oss av Sven om ni velat ha mer blåst för här bråkade han nästan i två dygn och det var ju inte det roligaste precis, nä ni ska vara glada att ni slapp det värsta av honom!
Kul att ni kommer att fortsätta att träffas du och Max och sen måste jag bara säga att du har gjort ett toppenjobb med att få honom att göra som du gör, hihi!

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

7 december 2013 22:28

Nej, vi är rätt nöjda med att det inte blev någon storm här trots allt ;) Däremot är jag absolut väldigt stolt över att jag lärt honom så mycket bra, säkert en massa bra han kan ha nytta av hemma hos sig sen, hihi.

 
Ludde

Ludde

7 december 2013 23:21

Härligt att ni har haft det så kul tillsammans. Jag hade gärna dragit igång ett nattrejs här också men det är liksom inte samma sak att rejsa själv. Smart att lära honom visa ryggen när man inte vill gå ut. Tror faktiskt att jag ska prova det själv snart för det ska visst komma regn om ett par dar här... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

8 december 2013 13:33

Passa på att öva Ludde, lovar dig att det är bland det mest effektiva du kan göra. Det visar att man hört vad matte/husse sagt, men att man totalvägrar :D Mer tydligt än så kan det väl knappast bli, hihi.

 
Bella, shih tzu

Bella, shih tzu

8 december 2013 11:42

Tiden går verkligen fort, vet inte om det är bra eller dåligt? Men ni har ju haft det bra och va tur att det är "På återseende"! Här fick vi ta del av Sven men inte på långt när som i andra delar av landet. Vi fick både stormbyar och en del snö. Men idag så vräker snön ner hos mig och det blåser igen. Därför gör jag som ni, dvs sitter med ryggen åt dörren ;)

Snöiga hälsningar från
BELLA

http://Bellas dogblogg

Laika

8 december 2013 13:31

Hihi, det är rätta takter Bella :D
Jag vill gärna ha lite mer snö, men vi har inte fått nåt mer än dessa ynka cm som kommit.

 
Melody

Melody

8 december 2013 20:04

Vilken tur ni hade som slapp hemska Sven. Här hade vi både storm och orkan, men ingen el. Idag har all vår snö regnat bort, så underbart är kort, säger min matte!
I kväll får du rå om matte och husse helt själv! Det är inte så dumt, även om det är kul att ha en kompis hos sig ibland.
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.seht

Laika

9 december 2013 19:02

Jo, nog saknade jag honom lite i morse när jag tänkte att han var kvar, men resten av dagen har gått precis som vanligt, helt kanonbra med massor av kärlek till bara bara mig :D

 
Kim

Kim

9 december 2013 06:03

Va lite snö ni fått. Bor du långt söderut?

http://kimsdogblogg.bloggplatsen.se

Laika

9 december 2013 19:00

Nej, vi bor bara tre mil söder om stockholm och ändå har vi inte fått mer snö än så.

 
Kasper

Kasper

10 december 2013 18:50

Men alltså - skrev inte matte DET JAG SA ÅT HENNE ATT SKRIVA!!! Sorgligt faktum, att jag tydligen har en matte som glömmer att lyda order!
Men bättre sent än aldrig:
Tur att du tycks klara dig även utan Max, men nog saknar du väl honom lite i alla fall. :)
Fast ni kommer ju åtminstone att träffas, och det är ju tur.
Undrar just hur många nya, fiffiga vanor han har tagit med sig hem, hehehe...

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

10 december 2013 21:22

Hihi, han har nog fått med sig en del vanor alltid :D Men det är enbart väldigt charmiga och älskvärda vanor ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Ovido - Quiz & Flashcards