laikagumman

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2013

Protest!!!

Av Laika - 3 oktober 2013 18:00

Alltså, vem är matte att handhålla mitt godis? Inte så att jag tar hennes godis och plockar fram en bit då och då som hon kan få. Jag har funderat lite på detta nu och tycker att jag ska ha min egna godisskål där jag kan gå och hämta något gott om jag skulle bli sugen, precis när jag vill.


Anledningen till allt detta är att jag efter min middag fick min vanliga efterrätts-tuggis. Inget illa med det, bara det att den här tuggisen var mycket mindre än de andra tuggisar jag brukar äta. Därför väntade jag på en till, men det kom liksom aldrig någon. Jag väntade och väntade, väntade och väntade lite till. Hela tiden satt jag i köket så att matte absolut inte skulle missa mig om hon kom in i köket. Till mitt stora förtret kom hon aldrig, därför satte jag mig vid dörröppningen till köket och väntade, väntade.... väntade...


Så här satt jag i dörröppningen i ca 15 min, suck alltså. Allt för att få en tuggis till, en tuggis som ju är min.

Det här är bara ren protest nu!

 


Matte är liksom sååå envis, jag fick vänta i evigheter innan hon till slut tog det här fotot på mig och sedan frågade om jag verkligen så gärna behövde en till tuggis.


Behöver? Klart att min mage behöver lite mer, mina smaklökar behöver lite mer och matte behöver sannerligen ge mig min egna godisskål och det bums, det är faktiskt jobbigt att sitta och vänta ut matte på detta vis. 


Hoppas ni mina tappra hjältar, inte behöver vänta ut era mattar och hussar i ren protest i jakt på mer gottis. 

 
 
Aamor

Aamor

3 oktober 2013 18:48

Jag stöttar dig helhjärtat i denna godisskål kamp!
Förslog samma sak för matte men hon skrattade rakt ut och sa att den alltid kommer att vara tom då - ja för att hon inte fyller på den i så fall säger jag men enligt henne för att jag skulle ha tömt den direkt!
Att en söt tjej som du ska behöva vänta ut henne så länge är inte alls godkänt, ser att du till och med ger henne onda ögat!
Gör som jag för jag skäller högre och högre om jag inte får en bit extra - funkar ibland men sen är jag nöjd för jag vann, hihi.

Nospussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Laika

3 oktober 2013 20:45

Ja men eller hur, då är den ju tom för att de inte fyller på den ofta nog, inte för att vi skulle äta upp allt på en gång heller ;)
Om jag kunde skälla och visste hur man får fram bra skall hela tiden så skulle jag också skälla en himla massa. Ynkliga pip funkar ju uppenbarligen inte så bra.

 
Melody

Melody

3 oktober 2013 19:53

Söta Laika, sådana där tyst protester kör inte jag med! Jag sitter och skäller till matte fattar vad jag vill! I dag har jag skällt till mig två tjursenor, en på landet och en inne i stan. Hon får väl skylla sig själv som inte tog med den jag fick på förmiddagen till stan! Och nu säger hon att vi ska sova i stan i natt för jag ska till veterinären och få spruta i morgon! Det blir nog att köpa mera godis till mig om jag ska gå med på det!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Laika

3 oktober 2013 20:46

Mycket godis om du ska till vettisen, det är du mer än värd då :D Jag lovar att jag ska börja träna på det där med att skälla, aldrig för sent ju.

 
Ludde

Ludde

3 oktober 2013 22:19

Låter som ett fall för hundombudsmannen! Så där får man inte behandla sina hundar! Klart att du ska ha din egen välfyllda godisskål. Tänk att matten försökte lura dig med en mindre tuggis än vanligt! Bra att du protesterade ordentligt... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Laika

3 oktober 2013 23:16

Men eller hur. Att bara tro att jag inget skulle märka när jag fick en mycket god tuggis men så mycket mindre...

 
Kasper

Kasper

3 oktober 2013 23:51

Kan bara hålla med alla andra! Vad ÄR det egentligen med mattar, som tycks ha så svårt att fatta!
Klart du ska ha en egen godisskål, det menar jag är en rättighet för ALLA hundar. Men fattar mattar det? Nix!!!
I ditt fall är det extra förfärligt tycker jag. Att dessutom försöka få dig att nöja dig med en MINDRE tuggis än vanligt.
Men nu när matte läser vad alla dina kompisar säger, då fattar hon kanske...Vi är MÅNGA som stöder dig!!
/Kasper och förresten alla mina katter också. Dom har faktiskt också kloka synpunkter på det där med godis.

http://kasperian2.blogspot.se

Laika

5 oktober 2013 13:10

Nu kan ju bara matte inte säga nej till min godisskål, inte ens när dina katter har synpunkter kring detta. Nu ska hon minsann få höra, min matte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Laika - 1 februari 2017 19:02


Ett sista inlägg   Matte talar   Pigg och glad, en fantastisk liten fröken. Med den största av personligheter placerad i denna lilla kropp. Att en så liten en på jorden kan sprida så mycket glädje, värma så många hjärtan och ge minnen som för...

Av Laika - 29 januari 2017 09:25


Helg, söndagmorgon. Nog borde man då väl få vila och bara vara precis där man är, hela dagen om så skulle vara. Nåväl, en morgonpromenad behöver man ju, men inte behövde jag ställas in i duschen efteråt i alla fall. Jag gäspade lite och tänkte att ...

Av Laika - 21 januari 2017 16:08


Vi är nog lite dagvilda för vi vet knappt vilken dag det är på veckan och när, men från att ha varit ute på isbanepromenad i isande kyla och med massor av snö, så har vi nyss kommit in från en långpromenad där det knappt finns någon snö kvar alls, ba...

Av Laika - 12 januari 2017 18:10


Jag håller på att lära upp Oscar så att han kan gå med mig i koppel i vår. Vi övar i hallen och jag förklarar för honom att den där knappen som sitter på handtaget inte är någon knapp att bry sig om, alltså inget man måste trycka in för att låsa kopp...

Av Laika - 5 januari 2017 17:34

Så var både jul och nyår förbi, och vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Kvällen innan julafton, när Oscar hade somnat började matte och husse stöka lite. Paketen hamnade under granen (naturligtvis kom även tomten med paket under ...

Presentation


Det här är jag, Laika. Välkomna till min blogg och min vardag som en pigg gammeltant. Vill du veta mer om mig? Välkommen att läsa min presentation.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag följer


Skapa flashcards